Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan feleditek el azokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan feleditek el azokat akikkel nem lehettek együtt?

Figyelt kérdés

Nagyon, már-már mániákus módon tetszik egy nő, de úgy vettem ki a szavaiból, hogy nem kellek neki. Ezért aztán nem is nyomultam, értek a jelekből is.

Életemben ennyire nő még nem tetszett, (még az exeim sem) így nem tudom kiverni a fejemből.

Mi erre a megoldás? Senki más nem jön be annyira mint ő, így pedig nem is szeretnék senki felé hamis érzelmeket táplálni. Más kérdés, hogy ez nem vásár, nem csak rajtam áll. Lehet másnak sem jövök be ennyi erővel...

Mindegy, a lényeg, hogy hogyan lehet ebből kilábalni?

Már azt is próbáltam, hogy nem nézegetem, de ha felrak egy képet magáról, akkor nem bírom ki, hogy ne nézzem meg és ne töprengjek hosszasan.

Gondolom jártak már hasonló cipőben mások is, férfiak és nők is egyaránt.

dec. 12. 16:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%

Úgy, hogy egyrészt van önbecsülésem. Sokkal értékesebbnek tartom magam, minthogy olyanok után fussak, akik nem értékelnek: volt már ilyen (főleg exeknél), csak magamból csináltam bohócot.

Másrészt hiszek abban, hogy fejlődőlépes vagyok. Lehet, ha sokra viszem, akkor azok a csajok, akiknek nem kellettem korábban, jönnek majd utánam. Főleg, miután csalódtak pasikban, és belegondolnak abba, hogy nem voltam én olyan rossz.

Mondanom sem kell, hogy akkor már én ezeket a csajszikat nem fogom komolyan venni. Sosem vennék feleségül olyat, aki elengedett engem, és nem tartott mellettem ki.

Haha.

dec. 12. 16:36
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem úgy, hogy ne jelekből indulj ki, hanem kérdezz rá konkrétan. Utána könnyebb lesz lezárni, ha tényleg elutasít.
dec. 12. 16:41
 3/17 anonim ***** válasza:
77%

Ugyanazt akartam írni, mint 2-es.

"Úgy vettem ki a szavaiból" "Értek a jelekből is" stb. Brrr.

Az ember álljon már oda, ha tényleg szeret valakit, legalább tisztelje meg őt is és magát is azzal, hogy nem sajnáltatja magát olyan dolgok miatt, amit lehet, hogy csak ő olvas bele valamibe. Mondd el neki amit érzel, ő pedig adjon rá választ. Abból amit írtál kb arra lehet következtetni, hogy ha csak nem kódfejtő, fogalma sem lehet, hogy többre vágysz.

dec. 12. 16:51
 4/17 A kérdező kommentje:

Ez is az egyik akadály, hogy nem tudok eléállni, mert nincsenek közös kapcsolataink, bár nem lakik messze. Egy barátomat kértem meg, hogy próbáljon meg diszkréten a közelébe varázsolni, de nem sikerült. Mivel van róla fogalma, hogy ki vagyok, így megpróbálkoztam a Facebookkal. Abszolút nem volt ellenséges, de azért gördülékeny sem az a bizonyos beszélgetés. Végül elköszönt én pedig nem akartam megutáltatni magam. Tény, hogy akkor még nem tudtam, hogy ennyire nehezen fogom bírni a "hiányát".

A helyzetet csak tovább árnyalja, hogy ő tehetős családból származik, míg én csak egy átlagos ember vagyok.

Már arra is gondoltam, hogy csakugyan lehet könnyebb volna, ha hallanék egy egyértelmű nemet, de már azt sem tudom, hogy azt egyáltalán hogyan idézhetném elő...

Írjam meg üzenetben amit érzek, aztán jobb lesz, ha látom a választ? Egyáltalán mit írhatnék, ami nem röhejes egy 27 éves pasi szájából?

dec. 12. 17:11
 5/17 A kérdező kommentje:
Egyébként mentek a zöld kezek, köszönöm az eddigi válaszokat!
dec. 12. 17:12
 6/17 anonim ***** válasza:
71%
Hát ha nem szemezget veled, nem mosolyog rád, nem mosolyog rád akkor tényleg nincs esélyed. Szóval ha így van akkor ne nézegesd offline/online és FOGADD EL, hogy nem vagy az esete. Az első lépés ez lenne. A második pedig, hogy a túllépésen vagy rajta. Vagyis nem nézegeted még akkor se ha majd meg bolondulsz. Lefoglalod magad és főleg észbe kapsz. Hiszen ez csak vonzalom, de nem ismered, nem vagy belé szerelmes szóval tudod, hogy sokkal könnyebb kijutni belőle. Nyilván ha sokáig tart, depibe essel akkor szakember kéne mert az obszeszivitás betegséget jelent: kötődsz hozzá bár semmi közöd hozzá.
dec. 12. 17:17
 7/17 anonim ***** válasza:
84%

Ebből a leírásból úgy tűnik, hogy valószínűleg alig ismered... Így inkább egy illúzió lehet az, amit kergetsz.

Hogy lehet kijönni? Hát... majd elmúlik! Próbáld elfoglalni magad, keresd más emberek társaságát. Mást úgy nagyon nem lehet tenni, de idővel jobb lesz majd.

dec. 12. 17:21
 8/17 anonim ***** válasza:
76%
De igen, az is segít, ha egyértelműen elhívod valahová. Aztán legalább kapsz egyértelmű választ, hogy igen vagy nem.
dec. 12. 17:22
 9/17 anonim ***** válasza:
47%

"Írjam meg üzenetben amit érzek, aztán jobb lesz, ha látom a választ? Egyáltalán mit írhatnék, ami nem röhejes egy 27 éves pasi szájából?"

Ijesztő üzenetben és élőben is. Mániákusnak nevezed az érzést... Pszichológus!

dec. 12. 17:23
 10/17 A kérdező kommentje:

Nem szoktunk találkozni. Egyszer voltunk egy társaságban, akkor néhányszor egymásra néztünk, de az szerintem azért nem szemezés volt. Aztán még láttam egyszer egy kereszteződésben néhány napja, vezettünk mindketten,, ott is mélyen a szemébe néztem, szerintem felismert.

Soha nem mondtam el az érzelmeimet gyakran még a volt barátnőimnek sem, neki bevallanám, csak nem tudom mit írhatnék?

Mániákus alatt azt próbáltam érzékeltetni, hogy nagyon tetszik és még ilyet senki sem váltott ki belőlem.

dec. 12. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!