Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok 40 körüli férfi miért nem hajlandó negyvenes nőkkel ismerkedni, miért csak a náluk (jóval)fiatalabb nőkkel?
Figyelt kérdés
dec. 11. 16:49
21/29 anonim válasza:
Mert nekik csak a szép fiatal kell.
Nem baj, nekünk meg a stabil anyagiakkal rendelkező.
De mennyit hisztiznek emiatt a pasik...
22/29 anonim válasza:
A 40-es pasik alapértelmezetten a 30-as nőket nézik ki maguknak. Szerintem 7 évnél több korkülönbség beteges. De egy 40 éves simán rámehet egy 33 évesre. Észre se lehet kb. venni a korkülönbséget, sőt.
Viszont ha már 10-15 év akkor látszik...
23/29 anonim válasza:
Tarskeren a 45 évesek is azt irják ki hogy 18-40 ig erdeklk oket mindenki..
24/29 anonim válasza:
23-as ergo 30-40 közöttiek is. Akkor hol a gond? Nyilván senki nem hajt el egy finom friss pipit de nem ők a célközönség...
25/29 anonim válasza:
Akiket 18 évesek érdekelnek azoknak szerintem egy felnőtt nő se fog írni.
Vagy milyen lenne már ilyenekkel kapcsolat hogy tinikre folyik a nyála netán a nő lányára is meg stb.
26/29 anonim válasza:
Én 36 vagyok és nincs bajom a 40-es nőkkel. :D
28/29 anonim válasza:
40-es férfinak számít egy 40 éves és egy 49 éves is és nagyon nem mindegy, hogy melyikről van szó. De gondolom itt a 45 alattiakról van elsősorban, akik általában a 35-40-es nővel szeretnének elsősorban kapcsolatot. Az pedig nem kimondottan nagy korkülönbség. Azt viszont továbbra sem tapasztalom, hogy 40-es férfiak tömege mozdulna rá a 18-20 évesekre. Nyilván megnézik őket, talán bókolnak is, de ezt nem kell azzal összekeverni, hogy velük akarnának bármi komolyat.
29/29 anonim válasza:
Csak akkor megy a rinya amikor a nő kijelenti az elvárásait.
Jó autó, szép ház, elegáns programok stb.
De akkor még le vannak aranyásózva.
Ti meg pedofilok vagytok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!