Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak csinálnak ilyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak csinálnak ilyet direkt? Ha igen akkor miert?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok csak, hogy ilyet valaki miért csinál? 😀szoval van egy fiú akivel beszélünk Facebookon. Elvileg nagyon tetszem neki mert mondta már többször is. lájkolja a kepeimet találkozni akar

De valamiért a történetemet nem nézi meg 😃😃

meg mondom őszintén engem nem nagyon érdekel ő igazábol Vagyis nem szeretnek tőle komolyabb dolgokat csak egyszerűen kíváncsi vagyok erre hogy a férfiak ha csinálnak persze többen is ilyet akkor miért? Direkt nem megy rá a napomra vagy esetleg le némithatta? Nem értem mert ha lenémitana akkor elvileg nem lenne rám kíváncsi de akkor minek akar találkozni stb... Nem értem komolyan 😂

dec. 10. 06:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ő is pont annyira vesz komolyan téged, mint te őt.
dec. 10. 06:25
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Valószínűleg nem érdekli, hogy Facebookon mit posztolnak az emberek és inkább a való életben él. Meg tudom érteni, engem sem érdekel.
dec. 10. 06:28
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Én sose nézem senki napját...lszrm.
dec. 10. 06:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem is érdekled.
dec. 10. 06:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem a tini kategóriába szántad? Vagy ennyire visszamaradott vagy felnőttként?
dec. 10. 07:24
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert veled ellentétben ő felnőtt ember.
dec. 10. 08:02
 7/12 anonim ***** válasza:

Én se nézem meg az emberek történeteit. Vagy csak nagyon-nagyon ritkán. Azokét meg, akik kb naponta feltöltenek egy-egy új story-t, azt garantáltan soha. Nem azért, mert nem venném komolyan az egyes ismerősöket, de az online térben ennyire nem érdekel a jelenlétük.

Mondjuk én nő vagyok, de szerintem ez a fajta hozzáállás nem függ ettől.

dec. 10. 08:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Sose nézem senkinek a storyját.
dec. 10. 09:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Mert egy normális embert az ilyen a legkevésbé se érdekli...
dec. 10. 10:11
 10/12 A kérdező kommentje:
Gondoltam h nem vesz komolyan. Nem is akarom, hogy komolyan vegyen... Én sem nézegetem állandóan mindenkinek a sztoriját de aki tetszene azért azét biztos megnézném, de ez olyan mintha direkt nem menne rá soha és erre voltam csak igazából kíváncsi, hogy más fiúk is csinaljak-e ezt mert érdekes azért na mindegy 😂
dec. 10. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!