Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Ti mit csinálnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti mit csinálnátok, ha egy veletek egykorú nő rátok írna kép nélkül társkeresőn annyit hogy "Szia :)" ?

Figyelt kérdés
2023. nov. 6. 16:36
A kérdező szavazást indított:
Nem válaszolnék neki, ha nem tett ki képet 100% hogy ronda
Válaszolnék neki annyit, hogy "Szia"
Válaszolnék neki, de egyből képet kérnék
Válaszolnék neki és elkezdenék egyből kreatív témákat bedobni, és csak később kérdeznék esetleg rá hogy kép az miért nincs
Egyéb, leírom kommentbent
39 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Ha esetleg most nincs nagyon senki más, akkor visszakérdeznék egyből, hogy miért nincs kint képe.
2023. nov. 6. 16:45
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Elkezdenék beszélgetni vele de pár üzenet után megadnám mondjuk a messengerem, ha ott sincs képe akkor rákérdeznék
2023. nov. 6. 16:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgetni kezdenék vele, aztán meglátjuk, hova jutunk. Annak idején így ismerkedtem meg egy lánnyal, aki egyrészt nagyon szép volt, másrészt fontossá vált számomra.
2023. nov. 6. 17:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Visszaköszönnék.

Ő kezdeményezte a beszélgetést, így nyilvánvaló, hogy ha akar valamit, folytatni is fogja amint felvettük a kontaktust (azaz köszöntünk egmyásnak)

Ha meg nem, akkor így jártam, ki nem sz*rja le?:D

2023. nov. 6. 17:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Visszaírnék. Próbálnám kideríteni, hogy miért nincs fent róla kép, esetleg megkérném, hogy küldjön egyet.
2023. nov. 6. 17:15
 6/11 anonim ***** válasza:
29%
Megkerdeznem hogy te ritka ronda vagy vagy miert nincs keped
2023. nov. 6. 17:27
 7/11 anonim ***** válasza:
64%
Megkérdezném, hogy "Ki vagy te?" esetleg megkérdezem, hogy mi az írásod célja?
2023. nov. 6. 17:35
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is rákérdeznék, hogy ki is ő.

Bár ez vicces, épp az előbb jelölt be egy "Dzsudzsák Balázs" nevű úriember 😂😂, én pedig töröltem is, mert egyértelműen kamu profilról volt szó.

Aki nem vállalja az arcát, azzal valami gáz van.

2023. nov. 6. 19:18
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Eleve elgondolkoznék, hogy ha minimálisan is vállalható akkor lenne kint képe. Amúgy meg váltanék vele pár üzenetet aztán megkérném, hogy küldjön képet, adjon Facebookot.
2023. nov. 6. 20:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy jól néz ki, csak férje van.
2023. nov. 6. 23:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!