Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy mások évek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy mások évek óta nem találnak senkit míg mások havonta/két havonta új párjuk van?

Figyelt kérdés
dec. 10. 04:06
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

1. Jobban néznek ki

2. Kevésbé válogatnak

3. Aktívabban ismerkednek

Nagyjából ezek a lehetőségek.

dec. 10. 04:37
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Akinek havonta új párja van , az a kapcsolat annyit is ér...dugópartnerek és ennyi.

Inkább ritkán, de értékeset és tartósat.

dec. 10. 04:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nézegettem valamelyik nap instán feljönnek olyanok, hogy a sztároknak mennyi partnere volt, milyen évben, hát volt amelyiknek 50 vagy több, nem is értem, hogy tudják feldolgozni érzelmileg ezt a sok ingert, gondolom valóban csak futó, felszínes kapcsolatok lehettek. Nem mélyek.
dec. 10. 05:40
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Ahogy az 1-es írja. Kevésbé válogatnak, nem nagyok az igényei. Van egy huszonéves szomszédom, neki is gyakran vannak új fiúi, ugy 3-4 havonta jön a válltás. De neki csak annyi az igénye, hogy fiú legyen meg legyen "ótója". Volt már 18 évestől 64-ig, mindenféle alak.
dec. 10. 06:29
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

Ismerek én is ilyen csajt, alapvetően jól néz ki, de rohadt igénytelen. Bármilyen pasi aki éppen "kéznél van" jó neki, nem válogat különösebben.

Kb. havonta cserélgette a pasikat és nyilván mindegyikkel párkapcsolatban volt, mert az jobban hangzik, minthogy csak dugópartnerei vannak...

Sokan kapcoslatfüggők, ettől eteszik függővé a saját önértékelésüket (főleg nőkre jellemz), illetve férfiaknál van ez a "verseny" is, hogy sokak számára az a cél, hogy minél több (bármilyen) nőt megfektessenek. Igaz, hogy a legtöbbet ők is szégyellik, de azért csinálják.

SZerintem az igénytelenség és lehetőségek számának találkozása miatt fordul ez elő, hogy valaki havonta tud váltogatni.

dec. 10. 09:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Külső is nagyon nagy mérő,csak szeretünk alszentek lenni ,és mellé beszélni
dec. 10. 13:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne legyünk már álszentek, mindenki váltogatna, ha megtehetné.

De a sok párkapcsolat az csak a legjobbak kiváltsága.

dec. 10. 23:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!