Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ha egy nőnél, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha egy nőnél, aki tetszik sokan próbálkoznak, nem bizonytalanít el?

Figyelt kérdés
Én mindig így vagyok, ha tetszik egy nő, de látom tízen hajtsanak rá, akkor úgy érzem fölösleges 11.-nek odaállni, nem férek már közel hozzá úgysem. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem vagyok ilyen nagy hangadó típus, ha kettesben lennénk a lánnyal, akkor simán menne a beszélgetés, de akkor is inkább kérdezném és ahhoz próbálnék kapcsolódni, amiket mond, de nagy társaságban nem tudom felhívni magamra a figyelmet, szóval ilyenkor legtöbbször elengedem az egészet, érvényesüljenek mások.

dec. 8. 13:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én sem próbálkozom ilyen nőnél. Minek? Legjobb esetben engem választ és akkor mi van? Onnantól megy a játszmázás, hogy "miért nem a Hufnágel Pistihez mentem feleségül?", mindig meg fogom kapni, hogy de hát én akartam annyira és ezért választott, de megbánta és bár nincs kimondva, de teperhetek tovább és csinálhatok mindent úgy, ahogy ő akarja, ha vele akarok maradni. Hát kösz, ilyen kapcsolat nem kell.

Az egy más szitu, ha bár legyeskednek körülötte, de egyértelmű jelét adja, hogy velem akarna lenni, ekkor természetesen nem bizonytalanodok el. De vetélkedőt köszi, nem akarok.

dec. 8. 19:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Annyi energiát fektess bele, amennyit NEKED megéri..
dec. 9. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!