Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha még mindég ő tetszik?
Figyelt kérdés
Van ez a lány akihez odamentem és bemutatkoztam, de elküldött, azt mondta hogy menjek el. Én elmentem és otthagytam. Mikor visszamentem, valaki mással volt és beszélgetett, de még mindég ő tetszik. Most mit tegyek, teljes bizonytalanságban vagyok. Próbálkozzam vagy próbáljam meg elfelejteni és keressek mást. Mit tegyek?
29f
2016. ápr. 5. 17:05
1/10 anonim válasza:
Mi a f_szomat akarsz még tőle ezekután?
2/10 anonim válasza:
Ha elküldött, akkor minek erőlködsz még?
Nem akar tőled semmit, azért küldött el.
Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel!
3/10 A kérdező kommentje:
Az esem nem futna utána, de sajnos a szívnek nem lehet parancsolni. Tudom, hogy gázos a dolog, de sajnos azok után is még mindég tetszik, hogy elküldött.
2016. ápr. 5. 17:13
4/10 anonim válasza:
Elhiszem, hogy tetszik, de ebből nem nagyon lesz semmi, ha elküldött. El kell fogadni, tovább kell lépni.
5/10 anonim válasza:
Majd elmúlik, más megoldás nincs.
6/10 anonim válasza:
Az nem gáz hogy tetszik. De felejtsd el és keress mást.
7/10 A kérdező kommentje:
Elfogadni elfogadtam, de a tetszés és szimpátia most már soha nem fog szűnni a részemről. Soha nem lesz már olyan mint azelőtt mint amikor még nem láttam és nem is ismertem és tudomásom még nem volt ő róla.
2016. ápr. 5. 17:29
8/10 A kérdező kommentje:
Ha az orvosok tudnának ilyet csinálni, akkor most kitöröltetném az emlékeim.
2016. ápr. 5. 17:32
9/10 anonim válasza:
Hányszor éreztem én is így...Aztán persze idővel elmúlt :) Egy idő után már egyre kevesebbet gondolsz rá, aztán észreveszed, hogy már nem is jut eszedbe.
10/10 anonim válasza:
Ha nem látod, és elkezdesz társaságba járni, lefoglalni magad, idővel el fog múlni. Annyi de annyi szép és normális nő van, hogy egy miatt nem érdemes szenvedned, főleg hogy elhajtott. Mindig van újabb nő és lehetőség, mint mindig van új nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!