Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha egy nőnél, aki tetszik sokan próbálkoznak,
nem bizonytalanít el?
Figyelt kérdés
Én mindig így vagyok, ha tetszik egy nő, de látom tízen hajtsanak rá, akkor úgy érzem fölösleges 11.-nek odaállni, nem férek már közel hozzá úgysem. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem vagyok ilyen nagy hangadó típus, ha kettesben lennénk a lánnyal, akkor simán menne a beszélgetés, de akkor is inkább kérdezném és ahhoz próbálnék kapcsolódni, amiket mond, de nagy társaságban nem tudom felhívni magamra a figyelmet, szóval ilyenkor legtöbbször elengedem az egészet, érvényesüljenek mások.
nem bizonytalanít el, teljesen biztosan nem megyek oda tizenegyediknek
dec. 8. 13:24
3/12 anonim válasza:
Ha mind a 10-nek adja a jeleket és mondjuk flörtöl is velük, akkor valóban felejtős az olyan nő. Főleg hogy ez a 10 sokszor csak simpnként funkcionál nála, nem is akar tőlük igazából semmit, mégis húzza az agyukat. Hanem a 11. akiről senki nem tud, a nagy crush a nő számára, csak neki lenne valós esélye, őérte már nagyon is oda van, és teper érte a nő, csak a fazon mindig lepattintja. Szóval rengeteg idő, energia, esetleg pénz és érzelem is pocsékba megy ilyenkor teljesen feleslegesen a többi férfi által. És ebből egyedül a nő profitál.
Senkinek nem szabadna ilyen játszmákba belemennie!
dec. 8. 13:25
4/12 anonim válasza:
Meg kell küzdeni a konkurenciával ! Nincs faxod? Úgy mit csinálnál a nővel ha téged választana? 🧐🤣
dec. 8. 13:26
5/12 anonim válasza:
Én azt vallom, hogy amikor harcolni kell a másik figyelméért mert amúgy észre se venne akkor nem érdemes. Mindegy, hogy van körülötte 10 vagy 1 "konkurencia", vagy akár 0 mert ha nem tart engem potenciális partnernek szexre/kapcsolatra biztosan nem fogom magam kitenni annak, hogy elutasítson, vagy hülyének nézzen aki jó egópolírozásra meg szórakozásra, de egyébként levegő vagyok számára. Az a legnagyobb hülye aki megy és meg akarja szerezni holott nem tárgy a másik és úgysem lennék a #1 hanem #100 a lehetőségek közül.
dec. 8. 13:34
6/12 anonim válasza:
Nem normális helyzet, ha egy nőn ennyire fürtökben lógnak a férfiak. Szóval nem csoda, ha elbizonytalanít. A normális nő azt a férfit aki érdeklődik felé, de a nőt nem érdekli, azt nyíltan és egyértelműen elutasítja. Van 1-2 férfi aki ennek ellenére is menni fog utána, mert nem érti a nem-et, vagy azt hiszi játszma. De az 1-2, nem pedig 10! Szóval ahol 10-en vannak, ott ne állj be te se 11. bohócnak. Csak a nő egóját tornászod még feljebb, és nála pontosan erről is szólhat az egész. Ezért is hagyja, hogy ennyien teperjenek utána, még másoknak elő is adja hogy ez mennyire zavaró számára, közben ő maga aki nem utasítja el őket nyíltan és egyértelműen, vagy egyenesen még csábítgatja is őket, vegyes jelzéseket küldve. Hogy nem elég hogy a férfi teper a semmire, de még utána őt is lehessen hülyének beállítani érte. Jobb az ilyet megelőzni, mert az ilyen csajok amúgy se tisztességesek. Esélyed meg főleg nem sok lenne, mivel nála ez nem is arról szól.
dec. 8. 13:44
7/12 anonim válasza:
Nem.
Én le akarok győzni másokat.
Az más kérdés persze, hogy ha megnyerem ezt a csatát, akkor egy ideig élvezem a győzelmet, de utána lelépek a nő mellől. Eszem ágában sincs egy ilyen alakkal együtt élni.
Aztán ha a csajszi rikácsol nekem, akkor ezt mondom nemi:
"Miért rikácsolsz? Te királynőként viselkedtél. Elvártad, hogy küzdjek érted, legyőzzem a férfitársaimat, de te a kisujjadat sem mozdítottad. Helyette élvezted a harcot. De mit hittél? Azt, hogy nyertél magadnak egy szolgát? Szívás. Részemről ennyi volt, megkaptam tőled amit akartam, többe ne keress."
dec. 8. 13:49
8/12 anonim válasza:
Csak az nem biztos, hogy minden csajt levarrsz, vagy nem viszel bele érzéseket...
dec. 8. 14:23
9/12 anonim válasza:
Így van, többnyire csak bukni fog, és ezzel is csak tovább növekszik ez a fajta frusztráció, amit majd jól kiél valakin, ha végül mégis célba ér. Én pl ezért is pontoztam fel, mert jó példa hogy aki ilyenbe tudatosan belemegy hogy másokat lenyomjon, azt sokszor mi is vezérli, milyen fajta ösztönök. Meg hogy milyen is az a fajta mindset, és mivel jár.
Tehát igazából hosszútávon a nők is csak veszítenek ezzel a fajta viselkedéssel. Ha párhuzamba túl sok ember agyát húzzák, csak hogy a saját egójukat érdemtelenül hizlalhassák vele. Meg van még pár másik ártalom is ezzel, aminek a kifejtésébe inkább bele se kezdek, mert már másik kérdések alá tartoznának.
dec. 8. 14:38
10/12 anonim válasza:
Harcoljatok csak, addig én meg qrogatom a nőt. Volt rá példa nem is egyszer.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!