Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha tetszik egy lány de van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tetszik egy lány de van egy bizonytalan alakuló kapcsolata, akkor mi a helyes döntés, rányomulni vagy inkább tisztes távolba maradni?

Figyelt kérdés
Van egy nő ismerősöm akivel sokat beszélünk neki van egy párja, két hónapja együtt vannak, de vannak problémák amiket nekem el is mond és persze a jókat is elmondja,én egyenlőre nem akarok tőle többet pedig tetszik, sok haver lehülyéz engem hogy simán le tudnád csapni a kezéről, mert szimpi vagy neki de ezt nem gondolnám erkölcsösnek, erkölcs vagy szaporodáai ösztön?
2023. dec. 31. 17:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Én megtartanám a távolságot, érthetően többet nem haverkodnék vele. Ha téged akarna akkor veled lenne, ez ilyen egyszerű. Ha őt megcsalná veled akkor téged is megcsalna.
2023. dec. 31. 17:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem amég nem érzi azt hogy végleg lépnie kell,vagy hogy tényleg már túl sok a negatív a kapcsolatában addig tartsd meg a távolságit,de ápolgasd a lelkét. (hallgasd meg stb).

Jelenlegi párom is ezt tette. Aztán magamtól rájöttem hogy többet kapok érzelmileg tőle mint az akkori páromtól. (Megértés,figyelem,hosszas beszélgetések). Megvárta amég én lépek ki a kapcsolatból, és amég tényleg lezárom én magam, és utána jöttünk össze!

2023. dec. 31. 19:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem úgy tűnik, hogy jelenleg te vagy az a bizonyos lelki szemetesláda, ami általában jellemző, hogy egy lány mindig tart maga mellett egy ilyet.

Ha pedig lecsapod a kezéről, akkor egy dolog jusson az eszedbe.

A te kezedről is baromi gyorsan lecsapják majd, hidd el.

2024. jan. 1. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!