Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ez bunkóság volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez bunkóság volt?

Figyelt kérdés
Azt mondta nekem a lány a randi végén, amikor el akartam hívni a következőre, hogy "minek legyek veled, ha kaphatok jobbat is?"
dec. 8. 07:38
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
28 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

1. Nyilván nem mondott ilyet, csak uszítod a népet.

2. Ha ilyet mondott volna, magadtól is el tudnád dönteni, hogy ez bunkóság-e, nem a gyakorin kéne megkérdezned.

dec. 8. 07:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ja, bunkóság volt, de legalább őszinte.

Minden ember azt mondja, hogy ő az igazságot akarja hallani, holott nem is bírja elviselni azt.

Ezért jó hazudni, mert akkor nem bántod meg a másikat.

Hazudhatott volna a srác neked valamit, pl. "nem állok készen egy új kapcsolatra", de legalább őszinte volt.

dec. 8. 09:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez igaz, örülj, hogy vége. Az őszinteség nem egyenlő a nyersességgel.
dec. 8. 09:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Számomra az őszinteség azt jelenti, hogy azt mondom ki, amit gondolok.

Ha azt mondom valakinek hogy "ez a ruha nem a te stílusod", de közben ezt gondolom, hogy "ez a ruha rémesen áll rajtad", akkor már nem vagyok teljesen őszinte. Mert csorbítottam az eredeti gondolatomat.

dec. 8. 10:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Na igen itt kezdődik az a téma, hogy kinek mennyire fejlett az empátiaérzéke. Aki nagyon empatikus, az igenis tompítani fog az igazságon, mert nem akar lelki traumát okozni senkinek, amit aztán lehet évekig cipel majd a másik. Akiben nulla empátia van, annak ez látszik a szúrós megjegyzésein is…

dec. 8. 11:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Legalább őszinte
dec. 8. 12:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!