Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi esélyem van komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélyem van komoly kapcsolatra, ha így állok a szexhez?

Figyelt kérdés
Nagyon sok okot tudnék felsorolni, hogy miért, de nem szeretnék hosszú kérdést írni, ezért a lényegre térek. Nem szeretnék részt venni a férfi orgazmusában, csak is egyetlen esetben. Ez pedig az, ha szeretkezés közben egyszerre megyünk el. Ez viszont csak akkor lehetne lehetséges, ha fogamzásgátlót szedek, amit a párkapcsolat első évében nem szednék. Ezen kívűl egyáltalán nem szeretnék a férfi magömlésében közreműködni, kizárt nálam a kézimunka és az orál is. Nem vagyok aszexuális, frigid, közepesen magas libidóm van és vágyom a szexre, orgazmusra. Nem ilyesmi a probléma típusa. A "menj pszichológushoz" válaszokat is hanyagoljuk, mert egészségesnek, normálisnak tartom a szexuális vágyaim, nem szeretnék változtatni semmin, én csak arra vagyok kíváncsi, hogy létezik-e még férfi a mai világban, aki hajlandó lenne így velem lenni és képes lenne szeretetre.

dec. 6. 22:56
 71/111 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező; amit ajánlasz mint szex az unalmas. És nagyon önző is.

Barátkozz meg a vibrátoroddal. Mert szerintem ekkora iq nulla férfit nem fogsz találni, aki így elfogad.

dec. 7. 08:20
 72/111 anonim ***** válasza:
93%
Ha férfi lennék, nekem nem kellenél, az hétszentség. Önző fap***na vagy.
dec. 7. 08:25
 73/111 anonim ***** válasza:
87%
Hát aranyom... Tudod, nem vagyunk robotok. Így szerintem semennyire. Lehetetlen, hogy 2 ember mindig ugyanabban a pillanatban élvezzen el. Főleg egy friss kapcsolatban, ahol össze is kell csiszolódni. Aztán ha mondjuk 10-ből 1x nem egyszerre mentek el, akkor kivágod a hisztit??? Hát sok sikert a párkereséshez.
dec. 7. 08:34
 74/111 anonim ***** válasza:
85%
Hú de önző fridig csaj vagy. Remélem sose találsz ilyen fickót, aki ezzel beéri, mert borzasztó megalázó.
dec. 7. 08:37
 75/111 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként milyen gyakori, hogy pont egyszerre mennek el párok? Mert szerintem nem annyira. És nem is hiszem hogy reális elvárás. Egyébként kérdező, te el tudsz menni pusztán a behatolástól? Mert max akkor lehet kissé furcsa, de lehetsége elvárás. Sok nőknek kell a rásegítés, kézzel, szájjal, amit normális partner meg is tesz.
dec. 7. 09:20
 76/111 anonim ***** válasza:
79%
Önző vagy. Esetleg valami balekot kifoghatsz ilyen hozzáállással, de egy normális önbecsülésű férfi kerülni fog. Sok sikert a párkereséshez.
dec. 7. 09:34
 77/111 anonim ***** válasza:
22%

Nem tudom, hogy miért ne lenne normális, ha valaki nem szereti az orált vagy az anált.

Csak a megfelelő partner kell mindenhez.

dec. 7. 09:48
 78/111 anonim ***** válasza:
86%

Évekig dugjon más aztán dughat téged fogamzásgátló mellett? És ha mégse egyszerre mentek el akkor visszacsinálod?

Neked nem való férfi.

dec. 7. 10:36
 79/111 anonim ***** válasza:
78%
Te nem frigid vagy hanem egoista és közben álomvilágban élsz., vagyis buta vagy. Gondolom túl sok szerelmes regényt olvastál össze és azt hiszed, hogy a nagy szerelemben a nő és férfi együtt, egyszerre élvez el mert úgy lett leírva. Igen, egy néhány esetben előfordulhat, de nem állandóan és előbb utóbb nő és férfi egyaránt megunja hiszen nagyon sok fajta módon lehet elélvezni és a változatosság gyönyörködtet. Egyáltalán szexeltél már? Tudsz hüvelyi orgazmust elérni? Mert a csiklói nem számít kérdező ha te egyszerre akarsz szex közben elmenni. És ha a férfi azért dobna ki, hogy te nem tudsz hüvelyi orgazmust elérni? Ő lenne a g*nyó? Válaszolok: nem hiszen a férfi tehet bármit nem minden nő képes rá és az agyban dől el. Meg amúgy ha te elvárnád, hogy sohasem más szexuális dolog ne legyen akkor ő is elvárhatja, hogy élvezz már el hüvelyi úton! Különben a kézi munka, orális szex kihagyása rád se vonatkozik, mármint nem akarod, hogy párod megujjazon, simogassa a csiklód, ne nyaljon ki mert te is csak szex közben akarsz elmenni, vagy te élvezhetsz nagyokat bármilyen módon csak a férfi nem? Mert ha neked szabad mindent csak a férfinak nemakkor te olyan férfit a büdös életbe nem találsz. Szokj hozzá a vibrikhez és dildókhoz! (:
dec. 7. 12:52
 80/111 anonim ***** válasza:
73%

0%. Olyan férfi nincs, de még nő se fordított esetben, sőt leszbi/meleg felállásban se aki neked évekig tűrné, hogy milyen önző vagy. Egy ideig, max pár hónapra találsz valakit, de ott ki is fújt.

Egyébként ha már szeretetről van szó és te ki szeretnéd mutatni mennyire szereted az lenne az első, hogy a beteg gondolkodásod egészségessé változtatod és nem őt büntetted azért, hogy más FÉRFIAKNAK ÖNSZÁNTADBÓL HAGYTAD, hogy megalázzanak!

Mert ha téged megszopattak, rábeszéltek arra, hogy seggbe rakjanak, vagy több alkalommal önzőek voltak az ágyban arról TE TEHETSZ mert HAGYTAD NEKIK!

NEM KELL arra fogni, hogy te fiatal, tapasztalatlan voltál, vagy szeretted őket mert 30+ éves nőkkel is meg lehet tenni ugyanazt mint veled mivel szintén NINCS ÖNBECSÜLÉSÜK mint neked!

Máskülönben férfigyűlölölő hulladék vagy szóval ha pszichológussal nem akarsz javítani magadon akkor tényleg a vibrátor a te világod! Amúgy vicces, hogy utálod mindegyiket, az összeset lemondod, hogy verik szájba, mellre, arcra holott TE ENGEDED MEG NEKIK VAGY SE és mégis KELL A FARKUK! 🤡🤡🤡

dec. 7. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!