Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi esélyem van komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélyem van komoly kapcsolatra, ha így állok a szexhez?

Figyelt kérdés
Nagyon sok okot tudnék felsorolni, hogy miért, de nem szeretnék hosszú kérdést írni, ezért a lényegre térek. Nem szeretnék részt venni a férfi orgazmusában, csak is egyetlen esetben. Ez pedig az, ha szeretkezés közben egyszerre megyünk el. Ez viszont csak akkor lehetne lehetséges, ha fogamzásgátlót szedek, amit a párkapcsolat első évében nem szednék. Ezen kívűl egyáltalán nem szeretnék a férfi magömlésében közreműködni, kizárt nálam a kézimunka és az orál is. Nem vagyok aszexuális, frigid, közepesen magas libidóm van és vágyom a szexre, orgazmusra. Nem ilyesmi a probléma típusa. A "menj pszichológushoz" válaszokat is hanyagoljuk, mert egészségesnek, normálisnak tartom a szexuális vágyaim, nem szeretnék változtatni semmin, én csak arra vagyok kíváncsi, hogy létezik-e még férfi a mai világban, aki hajlandó lenne így velem lenni és képes lenne szeretetre.

dec. 6. 22:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/111 anonim ***** válasza:
74%

Volt már hasonlóan bizarr kérdés, csak a másik oldalról. :)

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Itt már ott tartott a dolog, hogy a csávónak zsepibe vagy a WC-be kellett élveznie. :D

Több válaszoló is odakeveredett, akik szerint ez normális.

Személyes kedvenceim: 1, 8, 11, 17, 18

Lehet, hogy annál a kérdésnél az egyik válaszoló az itteni kérdező. :D

dec. 7. 00:01
 22/111 A kérdező kommentje:
Persze, mert a férfiak szeretetből akarják a spermát a nő torkára vagy testére, arcára lőni. :D
dec. 7. 00:06
 23/111 anonim ***** válasza:
100%
De nem minden pasi ilyen! De nem is kell a férfiaknak olyan szex, amit te nyujtani tudsz...nevetséges.
dec. 7. 00:09
 24/111 anonim ***** válasza:
100%

Szóval akkor fuss neki még egyszer. Mi köze van a szeretetnek a szexuális vágyakhoz? Te szeretetből akarod összekenni a férfi farkát az "undorító nyálkás hüvelyváladékoddal"? Vagy azért, hogy kielégülj?

dec. 7. 00:11
 25/111 A kérdező kommentje:
24! Nálam ez a kettő elválaszthatatlan egymástól. Tudom, hogy ez sokaknak felfoghatatlan, ettől még ez az igazság.
dec. 7. 00:13
 26/111 anonim ***** válasza:
100%

Az a felfoghatatlan, hogy a saját szexuális vágyaid a szeretet megnyilvánulásaként tartod számon, de amit a másik szeretne, azon röhögsz és gusztustalannak tartod. Te nem érzed ebben a logikai bukfencet? A te vágyad mitől különb, mint a másiké? Nem tudom eldönteni, hogy ennyire buta vagy, vagy csak egy troll.

dec. 7. 00:16
 27/111 anonim ***** válasza:
51%

Én pedig nagyon tudom szeretni azt a személyt, akinek teleküldöm a száját, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. :)

Neked meg ez felfoghatatlan, lapozhatunk is.

dec. 7. 00:16
 28/111 A kérdező kommentje:
Megint ott tartunk, hogy azon megy a háborgás, hogy nem szeretnék olyat tenni, amit nem kívánok és nem esik jól. Megszoktam. :)
dec. 7. 00:21
 29/111 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Azon megy a háborgás, hogy nem egyenlő feltételek mellett keresel társat. Te elélvezel úgy, ahogy te szeretnél, ő meg oldja meg magának. Akkor oldd meg magadnak te is.
dec. 7. 00:23
 30/111 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne szexelj...keress axesz pasit. Te írod a férfiak ilyen olyan önzők, elnyomok, te ugyan olyan vagy akiktől írsz...

Nem, nem a mélytorokra gondolok vagy az análra.

dec. 7. 00:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!