Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem komoly kapcsolatra teljesen más életstílusú személlyel?
Egy kis magyarázat a kérdéshez: 26F vagyok és kb. 23 éves koromig nem foglalkoztam az egészségemmel, mindent összezabáltam amit nem kellett volna és nagyon meghíztam. 23 évesen észbe kaptam és elkezdtem változtatni azért, hogy egészségesebb legyek és lefogyjak. Amikor ez sikerült, akkor elkezdtem inkább kicsit azért dolgozni magamon, hogy végre tetszek is másoknak, ami többé-kevésbé össze is jött, viszont közben kialakult bennem egy maximalizmus. Elhatároztam, hogy 30-35 éves koromig megpróbálom kihozni a testemből azt a maximumot, amit naturálként lehet és ha menet közben esélyesnek tűnik, akkor megpróbálkoznék célirányosabban a testépítéssel. Kicsit többnek érzem ezt, mint egy hobbit, de nem merném még hivatásnak nevezni, de mégis olyan, mintha kicsit kezdene átmenni megszállottságba.
Ezt leszámítva van egy jó szakmám, biztos állásom, szellemi munkát végzek (szóval a fent említettekkel kompenzálom is az egész napos ülést).
Ugyanakkor elég keveset osztok meg magamról nyilvános felületeken, szóval semmi ambícióm nincsen ahhoz, hogy edzős posztokat / képeket / videókat osztogassak meg, ezért bármennyire is hozzámnőtt ez, ebből internetes ismerkedéskor nem mutatok semmit. Nyilván az eredmények valamennyire beszélnek magukért, de összességében nincsen semmi, amiről egy hasonló érdeklődésű lánynak leesne, hogy ebben passzolunk.
A gondom az, hogy akárhányszor kiderül, hogy komolyan veszem az edzést, kaját és pihenést és hogy van egy kis testépítő ambícióm, szinte egyből megdöglik az ismerkedés. Pedig nem 125 kg és mr. olympia titulus a célom, hasonló testsúly körül szeretnék maradni (185/80).
Működhetne egy komoly kapcsolat olyan lánnyal / nővel, akinek ez semennyire sem (vagy csak 20-ad rangú) szempont az életében? Úgy vettem észre, hogy sokan valami izgalmas partnert keresnek széles érdeklődési körrel, súlyok emelése és saját magam hajszolása viszont nem tűnik egy olyan érdekes dolognak ha női szemmel kéne néznem ezt.
Én is járok edzeni, sőt a sport gyerekkorom óta az életem része. Mivel én sajnos hízásra hajlamos vagyok, nekem elengedhetetlen is. De szeretem, élvezem, jót tesz a mentális és szellemi egészségemnek illetve a felesleges energiákat is levezetem.
Az utóbbi időben pl magamhoz képest tök sokat izmosodtam, talán valamennyire zsír is ment le. Szeretném tovább folytatni, meg egyébként is hozzámnőtt. Kajár ais igyekszem figyelni (bár nekem ez a nehezebb), igaz pl gyorskaját, meg hasonló cuccokat sosem igazán fogyasztottam. Szimplán normál ételeket ettem, de nem deficittel, egy stresszesebb időszak meg hazavágta az addig elérteket. Szóval nekem meg ezen kell dolgoznom:D
Ugyanakkor emellett tök sok más dolog van ami érdekel, nem ez köt le 0-24-ben, nem akarom az életem eköré felépíteni. Egy egyensúlyt keresek.
Szerintem sokan vagyunk még ezzel így, nők is. Szeretnénk jól/jobban kinézni, egészségesek lenni, szeretjük is, de ez valahol egy szimpla hobbi meg a hivatás között van.
Szóval, hogy a kérdésre válaszoljak: szerintem fontos az, hogy a másik ezt megértse és elfogadja. Az nem baj, ha a masiknak munka után pl nem ez a kikapcsolódás, mindaddig amíg ő is el tudja magát foglalni és nem várja el tőled, hogy ezt feladd. Az írásodból én azt veszem ki, hogy nem megszállott testépítő vagy, akinek tényleg eköré épül az élete, addig ez egy teljesen vállalható dolog.
Nekem is fontos az edzés, engem motivál ha a másik is vannak céljai ezzel kapcsolatban, tudunk együtt lelkesedni, főzni egészséges kajákat, aktívan tölteni a közös időnket, sportolni, kirándulni. Nem értem miért riadnak vissza a nők ettől, és még a sztereotípiákra se lehet fogni, hiszen szellemi munkád van, így biztos nem vagy egy üres fejű gym rat. :D Csak nem a megfelelő emberekkel ismerkedtél, de tudom könnyű mondani, nehéz megtalálni az igazán hozzánk illő embert.
24N
Amúgy simán színesítheted a dolgot.
Pl falmászás, via ferrata.
Illetve a termezés sem gond, mert nőkben is vannak olyanok, akik a fél életüket edzéssel töltik, tehát nem látom akadályát, hogy tudj találni hozzádillőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!