Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi esélyem van komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélyem van komoly kapcsolatra, ha így állok a szexhez?

Figyelt kérdés
Nagyon sok okot tudnék felsorolni, hogy miért, de nem szeretnék hosszú kérdést írni, ezért a lényegre térek. Nem szeretnék részt venni a férfi orgazmusában, csak is egyetlen esetben. Ez pedig az, ha szeretkezés közben egyszerre megyünk el. Ez viszont csak akkor lehetne lehetséges, ha fogamzásgátlót szedek, amit a párkapcsolat első évében nem szednék. Ezen kívűl egyáltalán nem szeretnék a férfi magömlésében közreműködni, kizárt nálam a kézimunka és az orál is. Nem vagyok aszexuális, frigid, közepesen magas libidóm van és vágyom a szexre, orgazmusra. Nem ilyesmi a probléma típusa. A "menj pszichológushoz" válaszokat is hanyagoljuk, mert egészségesnek, normálisnak tartom a szexuális vágyaim, nem szeretnék változtatni semmin, én csak arra vagyok kíváncsi, hogy létezik-e még férfi a mai világban, aki hajlandó lenne így velem lenni és képes lenne szeretetre.

dec. 6. 22:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/111 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem, hogy mi köze az egyszerre elélvezésnek a fogamzásgátló szedéséhez...
dec. 6. 23:08
 2/111 anonim ***** válasza:
79%

Van spirál meg óvszer is.

Csak nagyon prüd vagy...lehet jót tenne egy doki.

Meg hogy kébzeled? A csávó hogy megy akkor el? Meg te?

dec. 6. 23:11
 3/111 anonim ***** válasza:
71%
Lánnyal nem akarnál inkább kapcsolatot?
dec. 6. 23:11
 4/111 anonim ***** válasza:
55%
Igaza van egyesnek, gumi miért nem opció? Vagy anál?
dec. 6. 23:14
 5/111 anonim ***** válasza:
71%

"én csak arra vagyok kíváncsi, hogy létezik-e még férfi a mai világban, aki hajlandó lenne így velem lenni és képes lenne szeretetre"

Biztosan létezik, csak össze kell találkoznotok.

dec. 6. 23:19
 6/111 A kérdező kommentje:

A gumi használata természetes, de nem bízom annyira a gumi védelmében, hogy engedjem, hogy bennem élvezzenek el. Én elélvezek aktus közben. A férfi pedig utána megoldja magának.

Az, hogy egyesek egyből az anált hozzák fel, sejteti, hogy mi a problémám. Nagyon kérek mindenkit, hogy még egyszer engem ne merjen egy mondatban említeni ilyenekkel, és ne menjünk le alpáriba, én is megadom a tiszteletet. Köszi.

A nők meg nem izgatnak, így nem szeretnék kapcsolatot nővel.

dec. 6. 23:20
 7/111 anonim ***** válasza:
90%
És mi akadálya a fogamzásgátló szedésének az első évben?
dec. 6. 23:24
 8/111 A kérdező kommentje:
Nem fogom akárki kedvéért megtenni, pláne nem friss kapcsolatban.
dec. 6. 23:26
 9/111 anonim ***** válasza:
91%
Nem egyből lett felhozva, a nagyját kilőtted azért az opcióknak előre, ennek mi köze a tisztelethez... Borzasztó prűd vagy, az a problémád. Ráadásul az, hogy ennyire idegenkedsz a spermától, hogy még gumiban sem vagy hajlandó elviselni, az nem normális. Lehet, hogy találsz ilyen balekot, akinek így is jó leszel, de azért ez baromi nagy önzőség. Nem tudom, te mit szólnál, hogyan érintene, ha a férfi teljes mértékben el szeretne határolódni a hüvelyváladéktól, és azt mondaná, hogy ő márpedig ehhez biztos nem ér.
dec. 6. 23:27
 10/111 anonim ***** válasza:
85%

Ha a gumit helyesen használjátok, nem lehet baj.

Viszont azzal, hogy gumiban sem engeded, hogy benned menjen el a partnered, szerintem nagyon-nagyon kicsi (max. néhány százalék) lesz a kérdezett esély...

Egyébként a fogamzásgátló hogyan segít abban, hogy egyszerre élvezzetek el? Ad olyan lelki biztonságot, hogy tökéletesen tudsz arra koncentrálni, hogy akkor élvezz el, amikor a férfi is? Vagy ebben is a férfi igazodjon hozzád?

dec. 6. 23:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!