Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban igaz hogy nem a külsejébe szeretsz bele valakibe?
Ezt irta v ki 1 kommentbe itt: "nem a külsejébe szeretsz bele valakibe, hanem miután megismered. "
Interneten csak 1 képet látok,ez alapján ha tettszik akkor elindulnak az érzések,ha a külseje nem tettszik akkor hogyan szeretek bele?
A külső miatt fogsz vele egyáltalán ismerkedni. Akinek egyáltalán nem jön be a külseje, nem fog esélyt kapni, szóval nem fogod tudni megismerni hogy milyen ember is valójában. A külső pontosan emiatt a legfontosabb, ezt kár tagadni! Ha valakinek a kinézte egyenesen taszít NEM fogsz tőle semmit akarni, nemhogy szexuális téren, hanem még alapból haverság, ismerősi szinten sem.
Nyilván az előnytelenebb külsőn javíthat ha megismered az embert, ha jól elvagytok, de ennél is van egy szint, ami alatt teljesn mindegy a másiknak milyen belső értékei vannak. Főleg ismeretlenül. Ha mondjuk van közös ismerősi, baráti kör, ott még talán talán elképzelhető, hogy a külső annyira nem dominál a dologban, de ez is rohdat ritka.
11 👏👌
Meg amit a 10-es is felhozott, sokkal elnézőbbek egy jobb külsejűvel. Tarthat akár tovább is a szerelem/szeretet, nem fog szinte rögtön kiábrándítani, elhidegíteni, távolodásra késztetni már egy kisebb hibája is a számodra vonzónak, a szépnek. A rusnya kis békától
viszont nem fogsz elfogadni egy pici szétszórtságot vagy lustaságot sem, még ezeknél kevesebbet sem... Mert utóbbitól elviselhetetlen, irritáló, előbbitől meg "aranyos" vagy "ezzel együtt/így szeretem"
Beleszeretni nem lehet a külsőbe.
A vonzalom meg a szeretet az 2 különböző fogalom.
Lehet valaki egy utolsó patkány akár veled is, nem fogod szeretni, de irtóra tud vonzani. Nyilván a külső az ami vonz.
Az, hogy kibe szeretsz bele, annak pedig sok köze nincs a külsőhöz.
DE!
Mert itt mindenki szélsőségekben szeret gondolkodni, és nekem már maga a kérdés is így jött le, hogy vagy ez van, vagy az, akkor természetesen jelzem, hogy nem azt mondtam, hogy a külső nem számít vagy mindegy hogy néz ki valaki, mert SZÁMÍT!
Csak azt mondtam, hogy attól mert valaki rohadtul vonz, annak még semmi köze a szeretethez.
14
Mi az, hogy játék a szavakkal? 😀
Nem tudsz különbséget tenni 2 szó jelentése között?
Mi köze a külső megjelenésnek az illathoz és a hanghoz? A hormon az neked külső dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!