Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyugat-európai férfiak miért ilyen kevésbé elnézőek egy nő külsejében és mellméretében mint a magyar férfiak?
Budapestből kiindulva, nagyon válogatósak, csak a legjobb csajokra nyomulnak rá. Sosem láttam még nyugati férfit csúnya vagy kövér nőt fűzni, ellenben a magyar férfiak, még a kifejezetten jóképű, jól szituált, ápolt, sportos, ingatlanörökös férfiak körében sem ritka, hogy az ő szintjénél, jóval-jóval lejjebb adja az igényeit, és bizony átlagon aluli, csúnya dagi nőket is fűznek.
Miért alakult ki ez a különbség a férfiak elvárásaiban, Európa nyugati és keleti (történelmi) kontinensrészei között?
Ismerősi körben nem így látom.
A hatalmas sörhassal rendelkező, nem éppen helyes férfiismerőseimnek mindnek vékony, szép társa van. Többször hallottam már, hogy pont ezek az igénytelen külsejű férfiak kritizálják enyhe hízás vagy mondjuk smink elhagyása miatt a feleségüket, barátnőjüket.
Itthon sajnos pont az a nézet dívik, hogyha egy férfi ad magára, az biztosan meleg.
Szóval nyugatabbra még nem láttál kövér nőt vékony férfival?
Akkor nyisd ki a csipás szemed.
Nem tudom,de én pont fordítva látom.
A külföldi férfiak általában "rosszabb" nőknél is próbálkoznak ,kicsit olyan érzés,mintha nekik minden mindegy lenne. De az lehet,hogy pl Angliából jöttek aho laz a divat nőknél ,hogy nyugodtan legyél igénytelen és akkor nekik egy magyar átlagos nő olyan mint egy szépségkirálynő.
A magyar férfiaknál gykaoribb az,hogy nagyon kritkusak és válogatósak. Ezt nagyon sokszor tapasztaltam,persze náluk is van kivétel ezért nem általánosítanék,de biztos vagyok benne,hogy egy kutatás során az jönne ki,hogy a magyar férfi sokkal válogatósabb,mint egy külföldi.
Az általad csúnyának vélt nőt, a pasija bombanőnek látja. Nem mindenkinek ugyanaz a szépségideálja. Az általad 10/10-nek gondolt nőről meg én mondhatom, hogy bűn ronda.
A kérdésed ezen része baromság. Szerinted Nyugat-Európában nincsenek házas duci nők akiknek jöképű férjük van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!