Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nyugat-európai férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nyugat-európai férfiak miért ilyen kevésbé elnézőek egy nő külsejében és mellméretében mint a magyar férfiak?

Figyelt kérdés

Budapestből kiindulva, nagyon válogatósak, csak a legjobb csajokra nyomulnak rá. Sosem láttam még nyugati férfit csúnya vagy kövér nőt fűzni, ellenben a magyar férfiak, még a kifejezetten jóképű, jól szituált, ápolt, sportos, ingatlanörökös férfiak körében sem ritka, hogy az ő szintjénél, jóval-jóval lejjebb adja az igényeit, és bizony átlagon aluli, csúnya dagi nőket is fűznek.

Miért alakult ki ez a különbség a férfiak elvárásaiban, Európa nyugati és keleti (történelmi) kontinensrészei között?

2019. dec. 21. 10:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Ha idejön egy nyugati férfi, akkor a “gazdag külföldi” hatás miatt (ami jóval gyengébb, mintha még keletebbre mennél) nagyobb előnnyel indul. Nyilván egy (több) jó nőt akar megdugni, hogy jól sikerüljön a hétvégéje.
2019. dec. 21. 10:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Már maga a kérdés is hibás, ami egy értelmetlen általánosítást feltételez.
2019. dec. 21. 10:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség, egyáltalán nincs így.
2019. dec. 21. 10:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősi körben nem így látom.

A hatalmas sörhassal rendelkező, nem éppen helyes férfiismerőseimnek mindnek vékony, szép társa van. Többször hallottam már, hogy pont ezek az igénytelen külsejű férfiak kritizálják enyhe hízás vagy mondjuk smink elhagyása miatt a feleségüket, barátnőjüket.

Itthon sajnos pont az a nézet dívik, hogyha egy férfi ad magára, az biztosan meleg.

2019. dec. 21. 10:51
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szóval nyugatabbra még nem láttál kövér nőt vékony férfival?

Akkor nyisd ki a csipás szemed.

2019. dec. 21. 10:52
 6/12 Barnabas333 ***** válasza:
0%
Azért mert itt elszálltak a nők és hogy legyen valaki leadjuk az igényeket. 42f
2019. dec. 21. 11:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,de én pont fordítva látom.

A külföldi férfiak általában "rosszabb" nőknél is próbálkoznak ,kicsit olyan érzés,mintha nekik minden mindegy lenne. De az lehet,hogy pl Angliából jöttek aho laz a divat nőknél ,hogy nyugodtan legyél igénytelen és akkor nekik egy magyar átlagos nő olyan mint egy szépségkirálynő.

A magyar férfiaknál gykaoribb az,hogy nagyon kritkusak és válogatósak. Ezt nagyon sokszor tapasztaltam,persze náluk is van kivétel ezért nem általánosítanék,de biztos vagyok benne,hogy egy kutatás során az jönne ki,hogy a magyar férfi sokkal válogatósabb,mint egy külföldi.

2019. dec. 21. 12:50
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Statisztikai adataim nincsenek, de az én környezetemben több magyar nő házas külföldi férfival, mint külföldi nő házas magyar férfival. Állítólag a német férj panaszkodott mindig, hogy Németországban csak átlagon aluli nők voltak.
2019. dec. 21. 13:23
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Az általad csúnyának vélt nőt, a pasija bombanőnek látja. Nem mindenkinek ugyanaz a szépségideálja. Az általad 10/10-nek gondolt nőről meg én mondhatom, hogy bűn ronda.

A kérdésed ezen része baromság. Szerinted Nyugat-Európában nincsenek házas duci nők akiknek jöképű férjük van?

2019. dec. 21. 14:38
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem itthon észre sem vettek a férfiak. A volt férjem nyugat-európai és ő volt az első az életemben 25 évesen. Amúgy éveket éltem kint utána és sehol nem bomlottak utánam a pasik úgy, mint kint. Vonzónak és egzotikusnak láttak. Itthon meg csak a totál lúzereket érdeklem egy dugás reményében. (Elváltam, nem csalom a párom vagy ilyenek.) Szerintem a magyar férfiak válogatósabbak ami a külsőt illeti.
2019. dec. 21. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!