Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nyugat -európai lányoknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nyugat -európai lányoknál előnyt jelent, hogy magyar vagyok?

Figyelt kérdés
Magyarországon pl az afrikaiaknak és a nyugati fiúknak egyértelműen több esélyük van felszedni egy csajt. Nekem is lenne ilyen előnyöm külföldön?(Pl hollandia, Anglia)

2016. aug. 16. 10:52
1 2
 1/17 Noren1989 ***** válasza:

Itt a nyugatiaknak, meg afrikaiaknak elsősorban az egzotikum, további lehetőségek miatt vannak jobb esélyei.

Te mennyire lennél egzotikus Hollandiában?

Az ottani magyar srácok is elsősorban magyar lányokkal ismerkednek, a nyelv miatt.

Előnyöd tehát nem sok lenne.

26/F

2016. aug. 16. 10:59
 2/17 anonim ***** válasza:
71%
A tobbseg azt se fogja tudni, ki fia-borja az a "magyar".
2016. aug. 16. 10:59
 3/17 anonim ***** válasza:
45%
Azt se tudják, hogy hol van Magyarország. Tapasztalatból mondom. Egyébként nem lenne több esélyed, mert Nyugat-Európában szerintem jobban néznek ki a férfiak. Németországban például tuti.
2016. aug. 16. 11:02
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Németországban aztán k_rvajól néznek ki a férfiak. xDDD A nők is és a férfiak is rondák, mint a bűn.
2016. aug. 16. 11:04
 5/17 anonim ***** válasza:
Náluk magyar = parasztbajszos, bőgatyás betyár... Esetleg benyögik, hogy gulass meg rubikkocka, Lugosi Béla, sziget fesztivál aztán ennyi
2016. aug. 16. 11:05
 6/17 anonim ***** válasza:
47%

Magyar vsgyok es csak magyar pasikkal ismerkedtem mindig is. Fontos a kozeli lakohely, azonos kultura, hasonlo csaladi hatter.

N

2016. aug. 16. 11:07
 7/17 anonim ***** válasza:

Én Németországban élek, és itt a legtöbb férfi magas, jó kiállású. Nem olyanok, mint a magyarok. Nincsenek elhízva. A ruhák is nagyobbra vannak szabva itt, mert a németek alapvetően nagyobbak. A nők ugyanolyanok, mint otthon.

2016. aug. 16. 11:10
 8/17 anonim ***** válasza:
63%

A német fizetés ötszöröse a magyarnak, abból azért "kicsit" könnyebb egészségesen étkezni meg fizetni a többtízezret a kondibéretre.

Azok a szemét magyarok viszont gagyi ételeket tudnak csak venni, fene a pofájukba! Soknak a mindennapos tészta a menü, mert az a legolcsóbb, hát micsoda gonoszság!

2016. aug. 16. 11:14
 9/17 anonim ***** válasza:
És az arcuk milyen? xD
2016. aug. 16. 11:15
 10/17 anonim ***** válasza:

Az, hogy ki milyen magasra nő nem a pénzen múlik. Egyébként mégis úgy tűnik, hogy a magyarok esznek többet, mivel itt nem elhízottak a férfiak, mint otthon.

2016. aug. 16. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!