Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyugat -európai lányoknál előnyt jelent, hogy magyar vagyok?
Itt a nyugatiaknak, meg afrikaiaknak elsősorban az egzotikum, további lehetőségek miatt vannak jobb esélyei.
Te mennyire lennél egzotikus Hollandiában?
Az ottani magyar srácok is elsősorban magyar lányokkal ismerkednek, a nyelv miatt.
Előnyöd tehát nem sok lenne.
26/F
Magyar vsgyok es csak magyar pasikkal ismerkedtem mindig is. Fontos a kozeli lakohely, azonos kultura, hasonlo csaladi hatter.
N
Én Németországban élek, és itt a legtöbb férfi magas, jó kiállású. Nem olyanok, mint a magyarok. Nincsenek elhízva. A ruhák is nagyobbra vannak szabva itt, mert a németek alapvetően nagyobbak. A nők ugyanolyanok, mint otthon.
A német fizetés ötszöröse a magyarnak, abból azért "kicsit" könnyebb egészségesen étkezni meg fizetni a többtízezret a kondibéretre.
Azok a szemét magyarok viszont gagyi ételeket tudnak csak venni, fene a pofájukba! Soknak a mindennapos tészta a menü, mert az a legolcsóbb, hát micsoda gonoszság!
Az, hogy ki milyen magasra nő nem a pénzen múlik. Egyébként mégis úgy tűnik, hogy a magyarok esznek többet, mivel itt nem elhízottak a férfiak, mint otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!