Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő hogyan tudja a maximumo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő hogyan tudja a maximumot kihozni a külsejéből?

Figyelt kérdés
Főleg, ha előnytelenebb a genetikája. Tudom, hogy mindenkinek más tetszik, és kevésbé ápolt, nem annyira csinos nőkre is bőven akad érdeklődő, de általánosságban kérdem.
2022. ápr. 21. 17:11
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Alapvető dolgokon felül, mint a mozgás és a kifogástalan higiénia, természetesen.
2022. ápr. 21. 17:12
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

Ha majd csak egy felszínes libának tartanak akkor ne csodálkozz.

Azon meg pláne ne ha csak szexre akarnak majd.

Tudod külső megfog, belső megtart.

Egyértelműen az utóbbi a fontos.

2022. ápr. 21. 17:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt írta, hogy CSAK a külsejéből akarja kihozni a maximumot, valamit benéztél.
2022. ápr. 21. 17:17
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Szétrakja a lábát.
2022. ápr. 21. 17:24
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
3. Benéztem? Ha nem akar szexelni kapcsolatér cserébe, akkor ne a külsejével akarjon hódítani.
2022. ápr. 21. 17:25
 6/13 anonim ***** válasza:
81%

Ugye az általad írta alapok elengedhetetlenek.

Ezen túl:

Testalkatnak megfelelő ruha, ami passzol az ember stílusához és jól áll neki.

Ízléses, kulturált smink (nem vakolat).

pozitív hozzáállás, önbizalom, jó kisugárzás.

Ápolt haj, előnyös frizura.

Égszerek (ha több van, figyelj arra, hogy ne vidd túlzásba és passzoljanak egymáshoz, a jóból is megárt a sok)

Évszakhoz és alkalomhoz illő ruha (idétlen színházba a sapka, vagy télen mini szkonyában és tűsarkú szandálba tipegni az iskolában)

2022. ápr. 21. 17:26
 7/13 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is elég nehéz jobb nőnek lennem, nem vagyok alapból valami szép, sem homokóra alakú stb. Küzdök rendesen a külsőmön minden apró szalmaszálért. 😅

Rendezett, formára vágott frizura, hajbalzsamot használok, hogy könnyebb és fényesebb legyen. Mindig festem a körmömet, sokat testápolózok, az arcomat krémezem, szérumozom a bőrtípusomnak megfelelően. Van ilyen rezgős arctisztító gépem is. Fogamat néha fehérítem. Nagyon nagyon sok vizet iszom, az is szépíti az arcot. Alapozó alá mindig teszek fényvédő és hidratáló krémet. Hülye szemem van, úgyhogy csak vékonyan húzom ki egy kicsit és spirálozok, szőlőzsír a szájra mindig, még éjjel is, hogy reggelre szebb legyen a szám.

Már rájöttem milyen ruha takarja nekem a pocit és emeli ki a cicit, jobb alakot csinál. Platformos, magasabb sarkú cipők slankítanak és a tartást is javítják. Szeretek parfümöt használni.

Hirtelen ennyi jutott eszembe, már ha ilyenekre gondoltál.

2022. ápr. 21. 17:27
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

6# kb. megírta a legjobb lehetséges választ

Erre ezt lepontozzák, agyamat eldobom ezeken

2022. ápr. 21. 17:29
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
7-es hány liter vizet iszol naponta?
2022. ápr. 21. 17:30
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Olyan 2-3 litert szerintem, változó. Újra töltögetem az üvegem nap közben, úgyhogy pontosan nem tudom.

A lényeg, hogy figyelek arra, hogy rendszeresen és sűrűn igyak nap közben, akkor is ha nem érzem, hogy szomjas lennék.

2022. ápr. 21. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!