Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok/Fiúk nektek egy lány külsejében inkább a szemszín vagy a hajszín a mérvadóbb?
Figyelt kérdés
Van preferenciátok? Vagy esetleg nem érdekel titeket, hanem csak összkép passzoljon?2021. ápr. 15. 12:36
1/11 anonim válasza:
Az extrém színes hajak nagyon megosztóak, van aki imádja, van aki utálja. (Tapasztalat.) Egyébként a pasik nincsenek rágörcsölve, hogy zöld szeme legyen a lánynak, vagy akármi. Legyen szép, és ennyi érdekli őket.
2/11 anonim válasza:
Igen nagyon fontos a mellek mérete, igen. 😁
3/11 anonim válasza:
Szerintem nem annyira érdekli őket. Az összkép legyen jó, azt csókolom. Most hiába van festett fekete hajad, ha nem illik az arcodhoz.
4/11 anonim válasza:
A kopaszra nyírt lányoknak nem tudok ellenállni, szemszíntől függetlenül 😍
5/11 anonim válasza:
Hajszín nekem, mert az látszik jobban. A sötét hajú (barna, fekete) lányok általában jobban tetszenek nekem, de ez csak előny, nem alap elvárás.
1. Nem mintha az extrém hajszínek a nők 5%-ánál többre vonatkoznának és szerintem a kérdező sem így értette, hogy lila vagy zöld hajszín a téma.
7/11 anonim válasza:
Tekintet és frizura (a hétköznapi és nem az eseményekre belőtt) inkább számít, mint ezek színe.
Bár időként van, hogy a kettő között erős összefüggés van, a szürke szemű emberek tekintete számomra félelmetesen rideg és szigorúnak hat. (De láttam már sötét szeműek között is olyan totál homály tekinteteket... ijesztő!)
8/11 anonim válasza:
nagy feneke legyen de ne olyan mint egy tehéné ..
9/11 anonim válasza:
Leginkább a bőrszínű fan tetszik. :))
10/11 anonim válasza:
Nekem az eredeti vörös haj, és a kék szem jön be - de a haj a mérvadóbb :)
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!