Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban igaz hogy nem a külsejébe szeretsz bele valakibe?
Ezt irta v ki 1 kommentbe itt: "nem a külsejébe szeretsz bele valakibe, hanem miután megismered. "
Interneten csak 1 képet látok,ez alapján ha tettszik akkor elindulnak az érzések,ha a külseje nem tettszik akkor hogyan szeretek bele?
Úgy, hogy akkor is elmész a randira, ha kép alapján annyira nem jön be. Elötte gondolom írtok, telefonáltok, ha ezek alapján szimpatikus, akkor meg akarnám ismerni személyesen is.
Egy jó kép nem jelent semmit, attól még lehet rossz a randi is meg az ember is, viszont fordítva is van elég példa.
Én megismertem egy srácot, szép lassan, munkakapcsolatból kezdtünk el írogatni egymással, de évekig nem találkoztunk. Láttam róla fotókat, videókat, hát pont az ellenkezöje annak, ami az esetem. Ha az utcán szólít le, esélye sincs. De így, hogy évek alatt megismertem jobban, aztán késöbb találkoztunk is, teljesen másképp néz ki a dolog. Ha mások lennének a körülményeink, akkor biztosan akarnék vele komoly kapcsolatot.
Kapcsolatban is észre fogod venni, hogy a párod kinézete teljesen másodlagos lesz. Teljesen mások lesznek a prioritások.
Hat az fix hogy külsőbe nem lehet beleszeretni de az az első lépés hogy az NAGYON tetszik...
a szerelemhez kell a kémia az ész a személyiség a bánásmód...
Az te vagy
Nekem az első szempont a nagyon jó külső és utána jön a többi
De a külső kevés mert találkoztam már több nagyon szép férfivel és mégsem fogott meg abszolút
Mint ahogy celeb curshok közül is több nagy sláger férfi hidegen hagy
Pl Brad pitt Henry cavill johnny depp
A legtöbb pasim egyáltalán nem tetszett külsőleg. De belsőre szinte mind hasonló volt hozzám is, és egymashoz is. Egyikőjüket se kép alapján választottam, hanem innen-onnan megismertem, általában az erdeklődési körből. Kémia persze volt, az nélkülözhetetlen, viszont nincs szoros összefüggesben a külsővel.
Ezért nem tartom jónak a netes tarskeresést, mert ott talán senki nem tud elvonatkoztatni a külsőtől, hiszen csak egy vagy néhány képet lát, és nem fog azzal beszélgetesbe kezdeni, aki nem igazán tetszik. Pedig lehet ő lenne élete szerelme, a szépben meg csak csalódni fog. Férfi is, nő is.
Szoval mondjuk ugy, hogy a külső legfeljebb felkelti az érdeklődést, de a belső fog meg.
Ha a külső, akkor az csak vágy, ami előbb-utóbb elmúlik. Ráadásul mindenkinél van szebb, hozzánk illőbb viszont nem biztos
Ez a valaki én voltam, én írtam.
Igen, nekem ez a véleményem.
A külseje megtetszik, vonzalmat kelt, meg akarod ismerni.
A szerelem ennél mélyebb, több, a másik lelke is, személyisége is kell hozzá.
Plusz a mostani párom külsőleg nem is volt az esetem.
Most meg mindene a legszebb nekem :-)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!