Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okból halogathatja valaki online ismerkedésnél a személyes találkozást?
Figyelt kérdés
Van egy nő akivel már kb fél éve próbálkozok személyesen is találkozni, de valahogy nem jön össze sosem. Szinte naponta ír, szóval látszólag van érdeklődés. Nem passzív írásban, nem házas stb, ez látszik a közösségi oldalán is. Ha megbeszéljük, hogy például jövő hétvégén találkozunk, akkor előtte pár nappal valahogy sosem lesz jó. Olyankor passzívabb is lesz, de pár nap múlva újra aktív írásban. Nem értem. 40 éves.tegnap 10:25
11/24 anonim válasza:
Átver. Szerintem a 2. utolsó pillanatos randilemondás után kellett volna elköszönnöd tőle. Mert amire neked ő kéne, abba nem fog belemenni. Amire meg te kellesz neki, azt tökéletesen nyújtod. Csak ez az egész így átverés, mert ez nem online beszélgetőtárs és lelkipartner kereső, hanem társkereső. És nyilván ti is találkozóban állapodtatok meg, amit folyton áthág és szabotál. Egyszóval hülyére vesz.
12/24 anonim válasza:
Amúgy lefogadom, hogy ha számon kérnéd tőle, hogy miért hazudozik, miért hárít, miért hülyít, akkor még ő játszaná a felháborodottat, és téged állítana be mindenféle agresszív f@sznak, mert a támadás a legjobb védekezés. És játszaná a hülyét, hogy de hát ő nem tett semmi rosszat, ő nem is úgy gondolta, szóval menne a szerecsenmosdatás. Undorító az ilyen ember, én megmondanám neki a helyedben, hogy szórakozzon azzal, akivel akar, és elzavarnám.
13/24 anonim válasza:
Ja és kérdező, szerintem abba is gondolj bele, hogy nem vagy egyedül. Hanem vagytok még páran ennek a nőnek a hálójában. Egyfajta online pótlékok lehettek, virtuális ego boost. Alapból ha nem átverésre épülne, még valahol elfogadható is lehetne. De a hitegetéssel, hogy hülyít hogy találkozó, aztán mindig kihátrál, az úgy már kifejezetten gáz.
14/24 A kérdező kommentje:
11,
Nem tudom mit gondoljak. Azért az utolsó pillanatos lemondás nem jellemző. 2-3 nappal előtte írta mégsem jó, egyszer vagy kétszer.
A tipikus inkább az, hogy megbeszéljük, akkor majd hétvégén vagy jövő héten találkozunk, de addig még konkretizáljuk hol és mikor, de a konkretizálásig valahogy nem jutunk el. Ahogy közeledik az időpont nem beszél a találkozóról. Ahogy elmúlik a félig megbeszélt találkozó ideje újra ír, de nem hozza fel az elmaradt találkozót.
tegnap 12:18
15/24 anonim válasza:
Írd meg neki, hogy akkor ennyi, viszlát.
16/24 anonim válasza:
14 távol álljon tőlem az áldozathibáztatás, de most mégis azt kell mondanom hogy kicsit te magad is teszel érte. Tehát kicsit olyan, mintha engednéd te magad is, hogy elterelődjön, feledésbe menjen a találkozó. Mintha nem is akarnád eléggé te magad sem. Szóval én azt javaslom fix dátumot adj neki, kész tényként, ha pedig akkor nem ér rá, adjon ő fix dátumot. A lényeg hogy fix legyen. Aztán ha még mindig nem történik semmi, akkor ő tényleg nem is akar találkozni veled.
17/24 A kérdező kommentje:
16. Én akarnám a találkozót, de túlságosan erőltetni sem akarom. Egyszer rá is kérdeztem fél valamitől? Nem írt rá semmit. Fix dátumot nehéz vele meghatározni, mert azt írja még nem tudja mi lesz hétvégén stb. Ezért vannak ilyen "félig" megbeszélt találkozók amit le se kell mondania, egyszerűen csak nem beszél róla ha közeledik. Gáz nagyon Látom én is. Hagynám is a francba, de külsőre nagyon tetszik. Pont az esetem.
tegnap 12:35
18/24 A kérdező kommentje:
Emiatt ismerkedek már mással is, mert ennek lehet tényleg semmi értelme.
tegnap 12:37
19/24 anonim válasza:
#17 Ha nincs tali, tökmindegy, milyen képen a külseje.
Így semmi értelme.
20/24 anonim válasza:
#17: Ha nem erőlteted a fix időpontot, akkor könnyebb kibújnia. Én megírnám neki, hogy ekkor és ekkor szeretnék vele itt és itt találkozni. Ha megint csak hárít, akkor megmondanám neki, hogy ennyi volt, mert ha komolyan gondolná, akkor találkozna velem. Erre biztosan játszmázni kezdene, sajnáltatni kezdené magát, hogy hát ő ilyen meg olyan okok miatt nem tudja, hogy ráér-e. Én erre közölném vele, hogy 1. ez nyilvánvaló hazugság, mert nem igaz, hogy soha nem tudja, lesz-e ideje; 2. ha akarna találkozni velem, akkor tenne is ezért valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!