Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől van az, ha neten ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől van az, ha neten ismerkedem, akkor kiakadnak a nők, hogy még házas vagyok (válófélben vagyunk) és már keresgélek, spontán személyes ismerkedés esetén viszont már nem zavarja őket (ennyire szélsőségesen)?

Figyelt kérdés

Párkeresőn, amint megtudják le is lépnek, miközben hétköznapi szituációkban spontán megismerkedés után sokkal megértőbbek.

52 éves Budapesti férfi vagyok. Úgy tűnik, valóban igaz a mondás, férfiként sohasem lehet megérteni a nőket, a gondolkodásukat, logikájukat.

(Még keresgélek, ha valakinek kedve lenne ismerkedni. Nem kalandot keresek, hanem partnert.)

aug. 9. 19:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%

Nem kell megérteni “ a nőket”.

Ne általánosíts

.

Azt a személyt próbáld megérteni, aki éppen aktuális.

Ne légy türelmetlen. Senkinek sem “jár” a boldogság.

Örülni kell az ajándéknak, ha megadatik, és meg kell becsúlni.

aug. 9. 19:18
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem mindkét esetben nagyjából ugyanazt érzik és ugyanazt gondolják erről, inkább csak az a különbség, hogy személyes találkozásnál az emberek többsége nem fogja annyira őszintén és egyenesen a szemedbe mondani ezt - ugyanúgy mint bármilyen más élethelyzetben.
aug. 9. 19:20
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

A neten könnyebb a másik képébe mondani azt amit gondolsz, mint amikor a valóságban kartávolságban vagytok egymástól. A valóságban nincs tiltó gomb, ami elhallgatt, ha elkezded mondani a magadét.

Rejtély megolva.

aug. 9. 19:28
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

Ezek mindenen kiakadnak en pasikrol tudok írni

Ha azt írom nemrég szakitottam, akkor ki se hűlt a másik helye de már pasizol mekkora kva vagy.

Ha azt írom senkim nincs régóta, nekik egyenlő, biztos sz.r vagy nem kellesz senkinek vagy biztos kéne már a szex mikor szexeltél utoljára, hát talán meggondolja hogy kegyeskedik e veled találkozni.

Ha azt írom párom van de rossz a kapcsolat, akkor jó leszek könnnyű légyottra, de ha még a pasidnak se kellek az már gyanus,és akkor neki se.

Ha azt írom jo kapcsolatban vagyok de kéne más. Akkor marad megint hogy en vagyok a kva.

Ezeknek semmi se jo.

De alap kérdés van e baratom ha nincs miota nincs aztan a miert lett vége. Már azt se tudom soha mit kéne hazudni ami végre jóválasz lenne.

aug. 9. 19:42
 5/13 anonim ***** válasza:
77%

Kérdés, őszintén, te mit szólnál, ha egy nő azt irja az adatlapjára, hogy férjnél vagyok de válófélben.

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy erről mi a véleményem, itt és most?

Én is kerestem és találtam is valakit amikor még együtt éltem valakivel, de amint szabad lettem már annyira nem volt vonzó, és nem is lett már olyan a kapcsolatom az illetővel. Ebből leszürhető, hogy ha valaki őszintén és szivből keresi a másikat addig szóba sem állnék vele, amig nincs rendezve a helyzete. A válófél után is még rendbe kellene tenni önmagunkat, azokat a problémákat amelyek, ha tisztitod le magadban nem rakod rendbe, a következőben pontosan ilyen vagy ehhez hasonló problémák fognak előjönni. Szóval a keresgélés helyett inkább én elkezdeném magammal rendezni mi az ami nem müködött, mit tudok magammal tenni, hogy még jobb verziója legyek mint amilyen előbb voltam kapcsolatban és nem müködött…

Igy sajnos nőként nagyon kalandszagú ez az egész, és a nőknek jó szimatuk van megfogják érezni, hogy az egyikből ki és már a másikba lennél…ez nem igy müködik sajnos, legalább is nálam nem mennél át a szűrőn és ezt érzékeled a társkeresőn, alapból lapoznék tovább már igy láttatlanban, sorry.. tedd rendbe magad és amikor már készen állsz, lélekben is jönni fognak a megfelelőek…

aug. 9. 19:44
 6/13 anonim ***** válasza:
83%

Jav: pasimnak se kellek akkor az gyanus akkor neki se.

Tehát rossz válaszok:

- nemrég szakítottam

- régóta nincs senkim

- rossz kapcsolatban vagyok

- jó kapcsolatban vagyok

Akkor a van baráod miert nincs miota nincs vagy ha van mi van köztetek mi van ezekre mi a jó válasz?

aug. 9. 19:44
 7/13 anonim ***** válasza:
46%
Miután továbbra is keresel, gondolom, akik személyesen megértőbbek voltak, azokkal sem jött össze... Személyesen megértőbbnek mutatják magukat, mert így könnyebb, és elkerülnek egy kínos jelenetet. Írásban nem érzik kötelezőnek finomkodni, de ettől még ugyanazt gondolják azok is, akik személyesen gyávák a képedbe mondani. Mondom ezt úgy, hogy én nőként voltam válófélben társkereső, mivel két év alatt sikerült elválnom hivatalosan. Nem csináltam titkot belőle, de igazából a férfiakat ez nem is zavarta. Én is ismerkedtem válófélben lévőkkel, összesen egy alkalommal zavart, hogy a férfi még nős, de annak az volt az oka, hogy az egész első randin a "volt" feleségéről beszélt és a végén azt is bevallotta, hogy nem is fognak elválni, mert anyagilag így egyszerűbb, szét sem költöznek a gyerek miatt. Na nekem ez kizáró ok. Az, hogy még nincs meg a papír semmit nem jelent önmagában, pontosan jól tudom, hogy a válás nem két nap alatt megy.
aug. 9. 19:45
 8/13 anonim ***** válasza:
79%

Te nem is akarod megérteni...

Amikor a neten ismerkedsz egy vadidegennel, nem látod a stílusát, gesztusait, kisugárzását. Élőben így ha sokkal vonzóbb vagy ezekkel, nagyobb eséllyel indulsz. Illetve online sokkal nyersebbek az emberek. Élőben nem fognak azonnal lekoptatni, ha van bennük egy kis udvariasság, online már mások a normák...

A másik ami fontos még, hogy ha a saját korosztályod körül keresgélsz, és online ismerkedsz, elég valószínű hogy a nők is túl vannak már jópár ismerkedésen, köztük hasonló dumákat nyomó férfiakkal való ismerkedésen is, hogy ők már nincsenek együtt a nővel, de hát még nem váltak el, és valószínűleg találkoztak azzal is, hogy idővel sok esetben kiderül a turpisság, hogy nem teljesen úgy áll az a kapcsolat, ahogy az online arc szépítve prezentálja és rohadtul elegük van már ebből.

aug. 9. 20:04
 9/13 anonim ***** válasza:
Abba is bele lehet kötni hogy elvált vagy. Ugyan miért is feltetelezésekkel. Mert jót már ez se sugall önmagában.
aug. 9. 20:15
 10/13 anonim ***** válasza:
93%
A netes társkeresők tele vannak olyan 'válófélben" lévő férfiakkal, akiknek a nejük nem tud róla, hogy vàllnának. Én is futottam már ilyenben bele.
aug. 9. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!