Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kezd kihalni a személyes ismerkedés?
Nem halt ki, sőt. A net csak kis színt, egy újabb platformot vitt bele, de ennyi. Egyébként is ha netről ismerkedsz, akkor ha jól alakul úgyis személyesen folytatódik - és ott dől el minden! A kémiát csak személyesen lehet érezni.
nov. 5. 16:30
Nem, és nem is fog kihalni. Csak már van másik alternatíva is. Sosem volt ennyi opció ismerkedni mint ma. Lehet online, ami nem csak a tinder meg a badoo lehet, hanem kb akárhol ahol van profilod. Tök jó opció. De élőben is ugyan úgy lehet, mint eddig. Én is, és a környezetem is leginkább személyesen jött össze a párjával (20-30 korosztály).
nov. 5. 16:31
"hanem kb akárhol ahol van profilod. Tök jó opció."
Tök jó opció, ha tökre jó pasi vagy, vagy ha legalább átlagos külsejű nő. A többieknek tökre nagy szívás.
nov. 5. 16:37
4/17 A kérdező kommentje:
Adonisz pasi, és akkor talán rád írnak a 80kg-s nők*
5/17 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert mindenhonnan azt hallom hogy manapság már nem kezdeményeznek a fiúk
Szerintem igen. Se összejövetelek, se házibulik, se diszkók, se szomszédolás, se bandázások, se nyaralás, mindenki otthon van vagy a rokonaival, vagy edzésen mqgántanfolyamon stb. munka suli után.
nov. 5. 16:44
Itt nem az a kérdés, hogy kifog-e halni, hanem az, hogy kinek. Egy 100+ kilós ismerősöm saját elmondása szerint, még őt is elszokták hívni randira az úgynevezett "dagadtimádók", hogy az ő szavaival éljek. Szóval hacsak nem vagy láthatatlan vagy kifejezetten ronda, nőként nincsen szükséged személyes ismerkedésre, kivéve persze ha alapból azt preferálod, a többi csak mellébeszélés és hazugság.
nov. 5. 17:20
"Tök jó opció, ha tökre jó pasi vagy, vagy ha legalább átlagos külsejű nő. A többieknek tökre nagy szívás."
Ne foglalkozz azzal a válaszolóval. Ő már régóta mondja a magáét felnőtt párkapcsolatok kategória részen. Az a baj hogy sok átlagos nő meg szép nő itt az oldalon nem fogja fel hogy mások többszörös hátrányba vannak mint ők, azt hiszik mindenkinek olyan egyszerű a társkeresés mint nekik.
nov. 5. 18:09
én nem tudom. most fogom újra elkezdeni a csajozást
de ez mindig is tanulható volt, és lesz.
a külső pedig a férfiaknál nem mérvadó.(kigyúrt srácok sírnak, és sikertelenek, a gizdák akik tudják hogyan kell bánni a nőkkel, pedig aratnak)
ugye a személyiség fontosabb a férfiaknál
nov. 5. 23:04
10/17 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: