Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi kell a személyes ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell a személyes ismerkedéshez pasiként?

Figyelt kérdés

Mindig neten ismerkedtem, ahonnan volt már több barátnőm és lánybarátok, sokuk erről az oldalról. Tinderztem egy ideig és nagyon nehéz randit összehozni itt kisvárosban, kevés a match, de az eddigi néhány első randim mind csókkal végződött. Megnyerő voltam, vezettem a beszélgetést, szerintem jól is nézek ki, csak aztán később nem lett folytatás vagy mert én nem akartam, vagy mert ők, egyszerűen mást kerestünk.

Nem találok lehetőséget arra, hogy ismerkedjek, ha mégis, akkor sokszor az tántorít el, hogy nőket általában bandában látok, vagy ha nem, akkor éppen a munkájukat végzik. Ugyanakkor vannak sikerélményeim, ha már leültünk kettesben egy asztal mellé, akkor már ügyes vagyok, csak nem tudok kezdeményezni neten kívül. 27F

júl. 12. 18:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem tegnap megkérdezte egy srác, hogy bírom a meleget. Pár szót váltottunk, és nevetve váltunk el.

Kicsit megdöbbentett egyébként, mert ő lát aznap többszáz embert, hogyhogy velem beszélgetett? Én szoktam a kiszolgáló személyzetet/a dolgozó embert megkérdezni, hogy vannak, milyen napjuk van. Fordítva még sosem fordult elő. Én vagyok a lány.

júl. 12. 19:01
 2/6 anonim válasza:
100%

Direkt vagy indirekt módszer.

Direkt nyitásnál nyitottlapokkal indítasz. Odamész az ismerkedés szándékával, bemutatkozol, elmondod miért kezdeményezel és már ismerkedsz is. Beválalós, magabiztos személyiségekhez illik inkább.

Indirekt nyitáskor egy közös tevékenység vagy témával kapcsolatban kezdeményezel beszélgetést.

Fesztiválok, koncerteken, csoportos sport vagy hobbik által ahol többen összegyűlnek lehetőséged akad az ismerkedésre.

júl. 12. 20:14
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Itt ismerkedj
júl. 12. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:
180 cm-es magasság, 60 kg-os súllyal, Adidas vagy Nike tetőtől talpig és egy jó fodrász aki menő sérót csinál neked. Utána már csak a szemkontaktust kell a lányokkal kialakítani és jó ha van egy menő dumád is.
júl. 15. 12:22
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 Na ne!
júl. 15. 12:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Pedig de! Mai világban a külső és a lóve az első sajna nem a belső. Régen más volt.
júl. 15. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!