Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/17 anonim válasza:
haver én tényleg nem értem miért jó neked folyton panaszkodni, meg ez a megrögzött külső-fétis
13/17 anonim válasza:
szerintem ha ezt a sok energiát abba fektetnéd hogy legyen nőd, sokkal boldogabb lennél
14/17 anonim válasza:
Szerintem igen. Mármint idegen-idegen között.
Nyilván akinek olyan a munkahelye vagy egyéb társasága, ami tele van potenciális jelölttel ÉS nem kínos akár többön is "végigmenni", ha az elsővel, akivel megpróbálták, nem úgy alakul, az azt fogja mondani, hogy lazán megy ma is személyesen...
Hasonlóan ahhoz, hogy online is van, akinek egész jól megy - aki elég jól néz ki ÉS elég fotogén, az társkeresőn is jó esélyekkel indul, de akár még egy marketplace-hirdetés kapcsán is alakulhat neki valami.
Aki pedig a fentiek közül egyiket sem mondhatja el magáról, az bszhatja, esélye sincs.
16/17 anonim válasza:
Ez most olyan, ha egy csaj felmegy egy online társkeresőre, akkor azonnal pasik százai "állnak a rendelkezésére". Ezzel elég nehéz versenyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!