Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen okból halogathatja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okból halogathatja valaki online ismerkedésnél a személyes találkozást?

Figyelt kérdés
Van egy nő akivel már kb fél éve próbálkozok személyesen is találkozni, de valahogy nem jön össze sosem. Szinte naponta ír, szóval látszólag van érdeklődés. Nem passzív írásban, nem házas stb, ez látszik a közösségi oldalán is. Ha megbeszéljük, hogy például jövő hétvégén találkozunk, akkor előtte pár nappal valahogy sosem lesz jó. Olyankor passzívabb is lesz, de pár nap múlva újra aktív írásban. Nem értem. 40 éves.
tegnap 10:25
1 2 3
 1/24 retektorta ***** válasza:
100%
Én csak az nem értem, miért foglalkozol vele.
tegnap 10:33
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Online térben szívesen beszélget, de párkapcsolatot nem akar.

N

tegnap 10:37
 3/24 anonim ***** válasza:
93%

Csak netes barátságra kellesz neki.

Én a helyedben lezárnám vele a kapcsolatot. Időpocsékolás a vele való kommunikáció.

Keress olyan nőt, akit érdekelsz.

tegnap 10:40
 4/24 A kérdező kommentje:
1, Jó kérdés. Tetszik. Szerintem lehetne több is köztünk. Meglátjuk. Még türelmes vagyok.
tegnap 10:41
 5/24 anonim ***** válasza:
78%

#2 vagyok

Kicsit #-asra reflektálva, én nem zárnám le, beszélgetésnek jó. Főleg, amíg nincs kapcsolatod. De párkapcsolat céljára keresgélj tovább.

tegnap 10:43
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Szivat. Nem akar találkozni, csak írogat.
tegnap 10:53
 7/24 retektorta ***** válasza:
100%
#4 Nézd, ha téged ez szórakoztat, napközbeni időtöltésnek jó, akkor miért ne. Csak ne várj rá, keresgélj közben, ismerkedj mással is.
tegnap 11:02
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak unaloműzőnek vagy jó a számára, vagy beszari, vagy nem az, akinek mondja magát. Ha akarna találkozni, akkor megtenné, nem pedig kifogásokat keresne. Legalább videóchaten láttad már? Ha nem, akkor simán lehet, hogy egy unatkozó kisfiú adja ki magát egy 40-es nőnek.
tegnap 11:14
 9/24 A kérdező kommentje:

8,

Nem kamuprofil. Van közös ismerősünk is mint kiderült.

tegnap 11:27
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Velem sajnos történt hasonló eset, mert naiv voltam, és próbáltam türelmes lenni. Itt kezdtünk el levelezgetni a csajjal, aztán átmentünk Messengerre. Szerettem volna találkozni vele, bókoltam neki, normális voltam, de semmi. Mondjuk mi nem beszéltünk minden nap, de azért érdeklődőnek tűnt. Viszont folyamatosan csak ígérgetett és hitegetett, hogy ő is nagyon akar velem találkozni, csak most éppen a vizsgáira készül, most vizsgázik, most állást keres, most dolgozik, mindig türelmet kért. Aztán egyszer csak eltűnt. Mondjuk akkor már nem is bántam, mert belefáradtam, és feladtam. Rájöttem, hogy el kellett volna küldenem őt a picsába, csak így is olyan kevés csajt érdekeltem, és nem akartam eldobni őt, mert reménykedtem, hogy hátha ő végre másabb lesz, mint a többiek, de tévedtem és csalódtam.
tegnap 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!