Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én gondolom úgy, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom úgy, hogy a netes ismerkedés is egyre rosszabb ?

Figyelt kérdés
Valahogy a netes oldalak egyre jobban süllyednek. Mindenhol tele van kamukkal vagy olyan emberrel aki maga sem tudja mit akar vagy egyből lelép. Ez mitől van szerinted ?
nov. 30. 16:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Értem én 10-es, de azért józan fejjel gondoljuk végig a két nem jelenkori társkeresős eltérését.

Tehát nőként neked mondjuk két hét társkeresőzés alatt jön mondjuk 200 megkeresés, minden napra 10-20. Én értem hogy ebből nehéz megtalálni a jót, bőség zavara, és lentről is kell szűrd a selejteket, házasokat, kamusokat, vagy a tényleg olyan embereket akik nem jönnek be, nem az eseteid. Meg jó esetben fentről is kell szűrd azokat akikről érződik hogy csak megdugna és dobna, hogy több, jobb nálad, nem lennétek jó pár. De azért 2 hét alatt 200 ember, simán lehet hogy közte van az igazi, ha elég jól szűrsz.

Ellenben a férfi oldal? Mostanra ha jól hallottam ott tartunk, hogy a 2 hét alatt van mondjuk összesen 2 megkeresés. És az egyik dagadt és gyerekkel rendelkező cigányasszony, a másik pedig dagadt és ronda arcú nő. Miközben te mondjuk férfiként átlagos vagy, esetleg kicsivel átlag feletti is. És akkor ebből a kettőből kit is választasz, ki lesz a párod? :D

Szóval NAGYON eltolódtak az arányok. Szerintem ennyire még sose volt ez, mint mostanra.

jan. 27. 14:27
 12/12 anonim ***** válasza:
11-es, ebben az esetben megvan az az előny, hogy nem kell szűrni, mert egyből látszik, hogy az a két ember nem az eseted. :D Sajnos már nagyon nincs olyan online felület, ahol érdemes ismerkedni. Évekkel ezelőtt még lehetett, akár itt is. De nagyot változott a világ. Még nagyobb szerencse kell a sikerhez, nemtől függetlenül.
jan. 28. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!