Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én gondolom túl, vagy tényleg nem "illik" random lányokat leszólítani?
Eltekintve attól az egyértelmű dologtól hogy semmit nem tudsz egy idegenről, így teljes mértékben a kinézete alapján ítéled meg, hogy tudja magát más rávenni arra hogy megszólítson bárkit is azzal az indokkal, hogy az egész mögött hátsó szándék rejlik?
Vagy csak akkor szabad ha kapsz úgynevezett "jeleket"? Ha soha nem tapasztalsz ilyet, akkor sosem lesz barátnőd?
Én nem keresek kapcsolatot, de részemről teljesen oké, ha valaki leszólít - amíg azt normálisan teszi, és méltósággal fogadja a visszautasítást; sőt, minden tiszteletem az övék :)
Próbálkozni ér.
Hátsó szándék? Jöjjön eleve tiszta lapokkal, mindkettőnknek egyszerűbb.
Simán lehet. Én így ismerkedtem meg a mostani párommal is. A külső meg nagyon is sokat mond.
"Meglátni és megszeretni."
Csak ilyenkor az intuíció lép előtérbe. Persze ha te nagyon racionális ember vagy, akkor ez nálad nem biztos hogy működik.
Ezekre a "hideg" ismerkedésekre nem mindenki alkalmas sajnos.
Jellemfüggő hogy mennyire viseli az ilyen dolgokat az ember.
Én például attól is ideges lennék/leszek ha engem szólítanak meg (jó nem túl sűrűn van ez:) nemhogy még én szólítsak meg mást
Valahogy arra jutottam hogy akkor sem vagyok hajlandó ilyeneket csinálni ha ezen múlik az egész életem. Más meg tök természetességgel csinál ilyet akármikor akármennyiszer
A félénkség nem betegség, csak egy jellemvonás ami nem túl előnyös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!