Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján döntik el a férfiak, hogy az áldozatuk mire lesz jó nekik? (gondolok itt a 18-as dolgokra)
Ha valakinek 10/10 az arca,akkor az arra lesz jó, hogy bekapja, akinek meg az alakja 10/10 azt jól megb..?
Csak mert folyamat megkapom, hogy alig várják, hogy a számban legyenek. Direkt visszafogottan öltözködöm, próbálom kerülni a fuck boyokat. Az értelmesnek tūnō férfiakból is ezt váltom ki. Manapság olyan nehéz jó párt találni 27L
Ha nő, akkor van rajta 3 lyuk, meg 2 domb, ez már így tökéletes. Mindegy hogy pucéran látják vagy apáca ruhában, akkor is van nekik.
Szerintem értelmes férfival még nem találkoztál. Az akkor se mondja ezt ha valójában erre gondol. Vagy a viselkedéseddel van gond.
Nem hiszem, hogy különbséget tesznek aszerint, hogy egy széparcút szájbaszexelnének, egy jó testűt pedig megdugnának. Ez a két dolog általában úgyis kéz a kézben jár🤣
Inkább aszerint van különbség, hogy egy széparcúval járnának is, akkor is, ha nem olyan jó az alakja, egy jó testű, de nem olyan szép arcúval meg inkább csak szexelnek. Mármint a jó pasik, akik legalább 7/10-es külsejűek, azalattiak mindkettővel simán járnának is. Én az utóbbi tábort erősítem, nagyon jó alakom van, de arcra inkább átlagos vagyok, szóval tapasztalatból beszélek.
Attól függ, kinek. Egy jó pasihoz nem elég ennyi.
7
Olyan is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!