Már Tóth Gabi is áldozatul esett a keresztény gyűlölő gúnyolódó ateistáknak?
Elolvastam az írást, de nem találtam benne semmilyen utalást arra nézve, hogy bármi köze lenne az ellenszenvnek az ateista emberekhez.
Itt azt írják, hogy:
"hatalmas gyűlöletcunamival kellett szembenéznie az elmúlt hónapokban, ami főleg arra vezethető vissza, hogy jobban előtérbe helyezte a valláshoz – és politikához – kötődő nézeteit. Ez stílusváltást eredményezett, amelyet a magyarok nagy része nemigen tudott megemészteni, és csak még több ellenszenvet generált."
A cikk "magyar emberekről" beszélt. És hogy a vallásos-politikai nézetei miatti ellenszenvről.
Engem teljes mértékben hidegen hagy a személye, mert nem ismerem és nem hallgatom a zenéit. Másrészt ateista vagyok, egyáltalán nem érdekel miben hisz.
Ha a hívők szerint álkeresztény a tisztelt előadó-politikus hölgy, abban nem tudok érdemben hozzászólni, azt ők tudják megítélni. És ők tudják, hogy a vallásos kultúrkörükben ezt milyen módon helyénvaló vele tudatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!