Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól gondolom hogy kb 0 esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom hogy kb 0 esélyem van netes ismerkedéssel, ha nincsenek rólam kint képek csak 1 szál profilkép?

Figyelt kérdés

Nekem kimaradt a social media őrület. Általánosban b@szt@ttak, a tápláléklánc alján voltam és azt hittem mert csúnya vagyok és kevesebbet érek mint mások. Középben jobb volt, de addigra magamba forduló szorongó lettem, csak a 3 gyerekkori haverom volt mindig. Minek töltsek fel képet, ronda is vagyok ,kutyát se érdekli gondoltam.

Eddig 1 lány mondta hogy tetszek neki de ő egyedi egy forma, nem tudtam adhatok-e a véleményére.

Már hiába hiszem el hogy nem nézek ki rosszul, nekem nincsenek képeim, követőim az instán, se facen, semmi, 1 profilképet kiteszek miaz? Azt hiszik egy 0 élettel és baráttal rendelkező élettelen fos vagyok, és lehet igazuk is van. Pedig annyira tetszik egy lány hogy belehalok, de személyesen nem tudok vele beszélni hacsak nagy véletlen összefutunk a városban. Csak írás formájában lehetne

2023. jún. 21. 14:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Még mindig élőben kell ismerkedni, nem neten ismeretlenül
2023. jún. 21. 14:59
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Üdv a klubban 🤣🍺
2023. jún. 21. 15:00
 3/13 anonim ***** válasza:
18%
Üdv az incel klubb tárt karokkal vár!
2023. jún. 21. 15:04
 4/13 A kérdező kommentje:
Akkor adj tippet arra hogy felejtsem el azt aki tetszik de élőben nem tudok vele dumálni? Vagy szerinted várjam meg a háza előtt míg kijön mint egy stalker alak?
2023. jún. 21. 15:04
 5/13 A kérdező kommentje:
Ezt se hallottam még. De rákerestem. Volt már csajom, csak nekem nem tetszett, hanem fordítva. Azóta magányos vagyok
2023. jún. 21. 15:06
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Semmiképp se várd meg. Ráírsz és őszintén leírod a helyzeted (nem ennyire részletesen) de hogy legyen valami kép rólad. Ha nem jön be neki az őszinteség akkor meg elmehet a gyászba:D
2023. jún. 21. 15:07
 7/13 anonim ***** válasza:
36%

Hát Kérdező

Az emberek általában szeretik tudni kivel beszélgetnek, ismerkednek.

Szóval ja, tegyél már meg annyit magadért, hogy feltöltesz pár képet.

És nem, nem a facebookot meg az Instát kell szétspamelni. Ha neten ismerkedsz, elég az adott felületre feltenni 3-5 képet és kész.Csak azok legyenek normális képek.

Nincs kép rólad? Hát akkor csinálj. nem rocket-science, gyanítom van olyan készülék a közeledben ami alkalmas erre.

2023. jún. 21. 15:10
 8/13 A kérdező kommentje:
Van, de hogy néz az ki ha senki nem lájkolja? Most instán hirtelen keressem fel az összes volt osztálytársam hogy hallod itt vagyok kövess be? Az elég ciki. Mindig csak sima messengeren tartottam a kapcsolatot, mert akkor még lehetett sima facebook nélküli profilt is csinálni és azt használom.
2023. jún. 21. 15:19
 9/13 anonim ***** válasza:
40%

Ki nem szrja le, hogy nincs rajta like?

Jézusm, nőj először fel, majd utána írkálj a felnőtt párkapcsolatok kategóriába...

2023. jún. 21. 15:22
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát gondolom te se akarnál olyannal ismerkedni, akinek látszatra zéró barátja van?
2023. jún. 21. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!