Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom hogy kb 0 esélyem van netes ismerkedéssel, ha nincsenek rólam kint képek csak 1 szál profilkép?
Nekem kimaradt a social media őrület. Általánosban b@szt@ttak, a tápláléklánc alján voltam és azt hittem mert csúnya vagyok és kevesebbet érek mint mások. Középben jobb volt, de addigra magamba forduló szorongó lettem, csak a 3 gyerekkori haverom volt mindig. Minek töltsek fel képet, ronda is vagyok ,kutyát se érdekli gondoltam.
Eddig 1 lány mondta hogy tetszek neki de ő egyedi egy forma, nem tudtam adhatok-e a véleményére.
Már hiába hiszem el hogy nem nézek ki rosszul, nekem nincsenek képeim, követőim az instán, se facen, semmi, 1 profilképet kiteszek miaz? Azt hiszik egy 0 élettel és baráttal rendelkező élettelen fos vagyok, és lehet igazuk is van. Pedig annyira tetszik egy lány hogy belehalok, de személyesen nem tudok vele beszélni hacsak nagy véletlen összefutunk a városban. Csak írás formájában lehetne
Hát Kérdező
Az emberek általában szeretik tudni kivel beszélgetnek, ismerkednek.
Szóval ja, tegyél már meg annyit magadért, hogy feltöltesz pár képet.
És nem, nem a facebookot meg az Instát kell szétspamelni. Ha neten ismerkedsz, elég az adott felületre feltenni 3-5 képet és kész.Csak azok legyenek normális képek.
Nincs kép rólad? Hát akkor csinálj. nem rocket-science, gyanítom van olyan készülék a közeledben ami alkalmas erre.
Ki nem szrja le, hogy nincs rajta like?
Jézusm, nőj először fel, majd utána írkálj a felnőtt párkapcsolatok kategóriába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!