Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek elveszne a lelkesedésetek egy fiú iránt, ha meglátnátok hogy facebookon nincs róla szinte semmi, profilképén van kb 10 like? (Bővebben lent)
Élőben ismerkedtetek meg, jó fej, magabiztos srácnak tűnik minden rendben vele.
Bejelöl facebookon, de meglátod hogy üres a profilja, alig van 1-2 kép azokon is szinte semmi like. "Ez hogy lehet? Egyáltalán nem ezt gondoltam volna róla." - (elképzelhető reakciók ilyenkor)
Ebből arra következtettek, hogy kevésbé népszerű, nincs sok barátja stb.
Kérdés, lelombozna-e titeket ez és akár vissza sem igazolnátok ismerősnek, teljesen hidegen hagyna, vagy bár meglepődnétek, ettől függetlenül adnátok neki esélyt.
:D
Szerinted ezek az elképzelhető reakciók? Lehet, hogy 27 évesen öreg vagyok már, de annyira leszarom, ki mit csinál facebook-on, hogy az nem igaz. Lájkok? Ne röhögtess.
Teljesen hidegen hagyna.
Amikor először láttam a párom profilját az ismerkedési időszakban, jóformán nem is érdekelt, hogy van-e a like-ja. Aztán hirtelen odatévedt a szemem, volt rajta vagy 5 tetszik, de ekkor sem történt velem semmi eget rengető dolog. Nagyon nem ez a lényeg.
Ugye csak viccelsz?
Az jobb, ha a fél életét online tölti?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!