Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfikent miért ilyen nehéz a társkeresés a mai világban?
Figyelt kérdés
nov. 24. 12:29
21/55 anonim válasza:
22 a legtöbb szingli lány,nő sexkapcsolatot tart fennt
22/55 anonim válasza:
24, nem, csak ezt olvastad incel fórumokon. Fogalmad sincs a nőkről, csak elképzeled nekik a háttérsztorit, hogy fröcsöghess.
23/55 anonim válasza:
11
Szapioszexualis lévén, nekem az lenne a fontos, hogy a férfi érzelmileg mit tud nyujtani.
Szóval kerdesedre a válaszom, igen.
24/55 anonim válasza:
a szomszéd nő is fennt van puncson,élőbe meg előadja hogy neki nem kell férfi mert eltartsa ő magát,éjjel nappal gürizik
25/55 Grizesteszta válasza:
#24: Es miert ne tarthatna fenn szexkapcsolatot? Azt mondja, hogy aficko OK az agyban, de egyutt elni nem akarna vele- miert ne tehetne igy egy no? ( a masik,amikor nos a krapek es kenyszer a no reszerol a szexkspcs, de ez is a no dontese.) Egyszeruen az van, hogy a nok- pont ahogyan s ferfisk is-szsbadon dontenek az elezukzol, azt tesznek, ymit akarnsk es/vsgy amihez talalnak partnert. Miert lenne ez baj?
26/55 anonim válasza:
egy nő tarthat fennt sexkapcsolatot,én nem,mert ugye nem érek fel a feleségét megcsaló,nőverő,iszákos úriemberekhez?
27/55 anonim válasza:
Te is nyugodtan fent tarthatsz, nem értem, ki tiltja?
Én nő vagyok és szexre lenne partner, de kell a francnak, jobban vigyázok annál az energiáimra
28/55 Grizesteszta válasza:
2: csatlakozom 30-hoz, ki tiltja meg neked a szexkapcsit? A no szabadon valaszt es lehet, hogy jobbsn bejon neki a nos, eroszskos krapek, mint te? Egyszetuen nem egymast keresitek, ketess masik not, olyat, ahol kolcdonos a dolog.:)
29/55 anonim válasza:
31 kerestem,nem kellettem senkinek se kapcsolatra,se sexre
30/55 anonim válasza:
32
És? Attol még szabadon választhatsz. Nem tiltja meg senki, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!