Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen szituációt mire vélhetek?
Figyelt kérdés
Edzőteremben egy lánnyal sokat beszélgettünk, nem én jártam a nyakára, egyszer megszólítottam, beszélgettünk, később ő jött magától, ha találkoztunk. Felvettem csetelni, ott egyszercsak ghostolt, semmi. Ismerősök közül törölt. Mondom, jó, pár hét után el is felejtettem, ráadásul nem is járt le edzeni. Minap a semmiből megjelent, én csak biccentettem neki, erre odajött beszélni, mintha semmi sem történt volna.😄nov. 23. 17:12
2/11 A kérdező kommentje:
Igazából egy kicsit cringe-nek tartom. Nem akar semmit, oké, nem baj, de ghosting, meg tiltás után miről beszéljek vele?
nov. 23. 17:34
3/11 anonim válasza:
Az ismerősök közül törlés tudtommal nem tiltás. Most akkor mi van?
Amúgy meg de, szerintem amikor odajött, meg lehetett volna kérdezni.
4/11 A kérdező kommentje:
Akkor legközelebb megkérdezem.:D
nov. 23. 17:40
6/11 A kérdező kommentje:
Ha meglesz, megìrom.
nov. 23. 17:49
7/11 anonim válasza:
Lehet, hogy gombocban van a parjaval, lehet, kepben volt neki valaki, aki dobta es most ezert kivancsi rad.
8/11 anonim válasza:
Igazából arról semmit nem tudunk, hogy te milyen remek témákat dobtál be azokban a beszélgetésekben... lehet ilyen hímsovinista szexcentrikus fa--gokat, és akkor volt esze offolni, most meg jönne vissza mert önbizalomhiányos és kellene neki a figyelem, meg mondjuk jó a tested... Na érted, kicsit kevés az infó. Szóóval ha az elöbbiekben nem ismersz magadra, akkor... kérdezz :D
9/11 anonim válasza:
Ilyen velem is megtörtént. Törölt a csaj én meg úgy voltam vele hogy oké értem. Nem is kerestem a társaságát amire ő megharagudott rám. Nem tudom miért törölt mert egyébként egyszer sem írtam rá. Kolléganőm az illető. A másik meg az hogy ilyenkor derül ki mennyire mérgező ez a social média mert rengeteg félreértésre ad okot és rengeteg konfliktust szül ismeretlen emberek közt is. Ezen az oldalon is látom sokszor hogy egymásnak esnek az emberek egy egy kérdés alatt...
10/11 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem voltam gusztustalan. Egyébként több nővel vagyok jóban, mint férfival, és általában is könnyen szót értek velük, így tudom, hogy nagyon nem vevők a tróger dumára.
nov. 23. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!