Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkeresés során miért van az alábbi szituáció a keresetekkel kapcsolatban? (Főleg a gyakorin hangoztatják ezt a nők, én személy szerint az életben nem találkoztam még ezzel)
Itt mindenki nagy arccal írja, hogy mennyit keres. Tippre a fele se igaz, de megfigyeltem egy gyakori szituációt.
Párkeresés alatt gyakran halljuk azt a nőktől, hogy ők azt várják el amit adni tudnak.
Na, most ha egy férfi 600e forintot keres és egy nő 350 ezret, akkor szerintük nincs nagy különbség, simán összeillenek, ugyanaz az életszínvonal (spoiler: közel se).
Ha egy nő 600e forintot keres és a férfi 350 ezret, akkor meg már jön a duma, hogy ők nem állnak le olyannal aki annyira se vitte mint ők és ez egy nagy különbség.
Mi ez a kettős mérce?
Nekem volt olyan pasim aki 200 at keres, meg olyan is aki majd' 1 milliot havonta. És az utóbbi még egy kfc-ben is elvárta hogy a sajátomat én fizessem, egy nőnapi virágot is fájt adnia, az előbbi meg ruhákat is vett nekem is, és mindenben segített is az életben(pl megjavítani ezt azt).
Nem a pénzen múlik.
Jó korán kezded ma😂
Amúgy nem az számít, ki mennyit keres, mert a munkával töltött idő általában ugyanannyi. Ha keresel eleget, hogy ő ne dolgozzon, akkor oké. Vagy szerinted a nőd nem érdemel ugyanannyi pihenést, hobbival töltött időt, mint te, mert szarabbul keres nálad? Akkor minek lenne veled, ha te még otthon is melóra kényszerítenéd?
6 - Szokásos femcel szó kiforgatós kommentet köszönjük!
Régen ez így ment és senki nem panaszkodott. Ez volt a normális. A férfi teremtette meg a javakat, a nő meg alibiből dolgozott, hogy legyen nyugdíja. Érdekes módon, nekik ez a dolog nem okozott problémát. Ha jelen helyzetben ezt várja el valaki, akkor szerintem nem nagy elvárás, hogy a közös háztartásban az ottani dolgok jórészét a nő vigye. Tudod, valamit valamiért és így talán az egyenlőség is létrejön.
Tehát te eltartod a nőt, mint a klasszikus időkben? Vagy a nő este kilenckor még pakol vagy mosogat, aztán bezuhan az ágyba, és se kedve se energiája nem marad szexelni, mint az előző generációban?
Melyik lenne számodra a kívánatosabb felállás?
Ebbe én mondjuk nem látok bele, nekem már nagyszüleim is mindketten dolgoztak és az otthoni feladatokat is megosztották. Ahogy a szüleim is. Nem is jellemző a válás a családunkban.
Nekem inkább az a hihetetlen itt a GYK alapján, hogy a randikon konkrét összegek repkednek akár a fizetéseket, akár az elvárásokat illetően...
Nekem életemben 1x jött fel a téma, de akkor sem konkrét összeggel, hanem pusztán kíváncsiságból kérdeztem egy nőnél, hogy ha külföldön élt és egy multi központjában dolgozott, de kivezényelték Mo-ra (tartósan), akkor a külföldi vagy itteni magyar bért kapja.
Más: az ugye senkit sem lep meg, hogy ma havi nettó 1 millió kb. annyit ér, illetve az átlag fizuhoz is úgy viszonyul, mint 10 éve a havi 400ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!