Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkeresés során miért van az alábbi szituáció a keresetekkel kapcsolatban? (Főleg a gyakorin hangoztatják ezt a nők, én személy szerint az életben nem találkoztam még ezzel)
Itt mindenki nagy arccal írja, hogy mennyit keres. Tippre a fele se igaz, de megfigyeltem egy gyakori szituációt.
Párkeresés alatt gyakran halljuk azt a nőktől, hogy ők azt várják el amit adni tudnak.
Na, most ha egy férfi 600e forintot keres és egy nő 350 ezret, akkor szerintük nincs nagy különbség, simán összeillenek, ugyanaz az életszínvonal (spoiler: közel se).
Ha egy nő 600e forintot keres és a férfi 350 ezret, akkor meg már jön a duma, hogy ők nem állnak le olyannal aki annyira se vitte mint ők és ez egy nagy különbség.
Mi ez a kettős mérce?
Nyilván ezt nem ugyanazok a nők teszik. Valakik tényleg egyelnőséget szeretnének kapcsolatban is, valakiknek elég jogy jogilag egyenlőek vagyunk. Ennyi. Nem vagyunk egyformák.
Én sokat keresek, a pasim viszont még semennyit (tanul)
Nem értem, mi a kérdés... Ha elmegyek egy munkahelyre dolgozni, elvárok egy minimumot, de nem fogom visszautasítani a nagyobb fizetést sem.
750 bruttó alatt nem váltanék (most valamivel kevesebbet keresek, de szeretem a munkám). Ha viszont bruttó 1,2 milliót ajánlanának (nyilván nem fognak), akkor miért mondanék nemet?
Ugyanez a helyzet a párkapcsolatokkal. Van egy minimum elvárás MINDEN területen, de senki sem rúgja ki az életéből a potenciális partnerét, ha az túlteljesíti az elvártat.
"
Na, most ha egy férfi 600e forintot keres és egy nő 350 ezret, akkor szerintük nincs nagy különbség, simán összeillenek, ugyanaz az életszínvonal (spoiler: közel se)." A bevétel mellett számítanak a kiadások és a kilátások is. A példádnál maradva: legyen a nő mondjuk egy frissdiplomás 24 éves pályakezdő gyógyszerész, akinek saját lakása van, mert a szülei vettek neki, vagy örökölte. Ő mondjuk jobb színvonalon él, mint egy netto 600-at kereső pasi, aki például albérletben lakik, és havonta félre kell tennie saját lakásra. Meg mondjuk a nő 30 éves korára a akár dupláját fogja keresni, mint a férfi, semmi sincs kőbe vésve.
Most hogy mondod majd szólok a páromnak hogy a háztartás innentől az ő dolga kizárólag. Az én bevételem 700 minimum, az ővé 400 max.
N 32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!