Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van igazság abban, hogy a nők számára 30 felett beszűkül a társkeresési piac, ellenben a keményen dolgozó pasik csak akkor kezdenek beérni?
Én legalább a kérdezőnek válaszoltam, te csak beleálltál a kommentembe.
Jó parti az, aki kapós.
Szerintem ez nem vita tárgya.
Én férfiként nem azt tapasztalom, hogy 30 felett normális, szép csinos, gyerektelen nők garmadája szingli lenne.
Az ilyenek rég férjhez mentek, de leírtam hogy többnyire, tehát lehetnek kivételek.
21, nem beléd álltam, hanem abba, amit írtál, és baromi sokan hiszik ezt a butaságot.
Nekem nem az számít jó partinak, aki kapós. Nekem az a jó parti, aki megfelel nekem. Tudod, az én környezetemben nők közül főleg ki ment férjhez 30 alatt? Aki még 30 előtt meg akarta szülni az első csemetét. Szerinted kikapósak a férjeik? Baromira nem.
Én nem akarok gyereket, tehát baromira mindegy, hogy a férfiak és nők többsége akar, és emiatt "kapósak".
"Én férfiként nem azt tapasztalom, hogy 30 felett normális, szép csinos, gyerektelen nők garmadája szingli lenne."
Ezt azokról az emberekről tudod megmondani, akiknek konkrétan tudod a korát. Ez pedig nem sok ember. Barátok, család, esetleg ismerősök, munkatársak. Ha látsz egy leharcolt 27 évest az utcán és 30 felettinek hiszed, vagy egy edzett 34 évest, őt meg 30 alattinak, az nem számít.
Nem lehet általánosítani, nagyon sok harmincas nő van, aki mind külsőleg, mind egzisztenciálisan nagyon rendben van, legalábbis a környezetemben, Budapesten sok ilyent látok.
Párt találni gyakorlatilag bármilyen életkorban lehet, itt a legfontosabb kérdés az, hogy akar valaki gyereket vagy sem. Mert, ha igen, akkor valóban nőként célszerű a harmincas évei első felében megtalálni azt a párt, akivel ezt megteheti. A férfiak termékenysége is romlik idővel, de nem annyira lineáris az összefüggés, könnyebb is kezelni és legfontosabb, hogy nekik nem lesz megterhelő testileg. Ott már tényleg számít, hogy milyen anyagi lehetőségek állnak mögötte, mert a nő jó esetben biztonságot keres, ha gyereket szül.
Amit én nem értek az az, hogy aki 30 előtt kapcsolatba kerül, az nem biztos, hogy abban a kapcsolatban benne marad örökre.
Aki 30 felett szakít, az akkor selejt ember lesz? 30 alatt jó parti volt, 30 felett nem?
30 feletti nőknek nyilván van választási lehetősége de sokkal nagyobb már a verseny a JÓPASIKÉRT. Egy 30-35 közötti nő már nem éri be akárkivel és azokra akikre pályázik, azokra pályázik az összes többi nő, korosztálytól függetlenül. Tehát nagyon nehezített pálya.
A férfiaknak ennyire nem nehezül, nehéz folyamatosan :).
Igen.
A választék; házas apák, gyereket nevelő szingli apák, Hókuszpók/Tódi kinézetű faszik akik eddig nem kellettek senkinek (általában szexpartnert keresnek, drága a rosszlányok)/fiatal jó pasik akik szexpartnert akarnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!