Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van igazság abban, hogy a nők számára 30 felett beszűkül a társkeresési piac, ellenben a keményen dolgozó pasik csak akkor kezdenek beérni?

Figyelt kérdés
Direkt írtam keményen dolgozó pasit, nem a nyavalygó csávókra gondoltam, akik semmit sem tesznek magukért, hanem azokra, akik egzisztenciát teremtenek, adnak a külsejükre stb.
nov. 19. 10:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
68%

Egyébként 9esnek tök igaza van. Itt az oldalon a férfiak mindig "A Nőknek" akarnak megfelelni, pedig abszolút nem kell az összes nőstény homo sapeins tetszését elnyerni. Elég egyetlen egyét.

Persze az is igaz, hgoy az itt problémázó férfiak nagyrésze nem párkapcsolatot keres, hanem hetente 3 különböző szexpartnert... jellemzően úgy, hogy 30 évesen szűz:D

De az is igaz amit 10es ír, hogy a jobbak addigra már foglaltak, még ha könnyebb is szelektálni.

nov. 19. 12:23
 12/30 anonim ***** válasza:
19%

A külső, kinézet 90%-ban a genetikán múlik. A maradék a stressz és egyéb környezeti faktorok, táplálkozás és életminőség.

Aki keményen dolgozik, jó eséllyel stresszel is bőven, szóval emiatt már alapból szarabb lesz a külső.

A külső pedig minden életkorban a fő tényező a párkeresésnél, ezt kár tagadni. Persze vannak emberek akiket csak a vagyon és a státusz érdekel, de ez általában nem az a szint amit átlag emberek elérnek.

A nők számára SOHA nem szűkül be a átrskeresés, még 80+ évesen sem, egy nő MINDIG sokkal többet fog érni a "piacon" mint egy férfi.

"A sperma olcsó, kvázi ingyen van mivel végtelen van belőle, a pete drága, mert limitáltak a készletek." Nagyjából ezért.

Szóval egy nőnek nem szűkül be 30 felett a pártalálási esélye, de egy férfinek sem feltétlenül lesz jobb. Nyilván ha valaki arra játszik, hogy egzisztenciális sikereivel akar "nőt" fogni, annak kvázi ettől a kortól kezdődik az élet, hiszen valóban eddigre jut el valaki oda hogy már beszélhet valamiféle sikerekről.

nov. 19. 12:25
 13/30 anonim ***** válasza:
49%
12, az okfejtésed ott elbukott, hogy "A külső, kinézet 90%-ban a genetikán múlik."
nov. 19. 12:39
 14/30 anonim ***** válasza:
22%

Akik azt hiszik hogy 30-on túl a nőnek könnyebb lesz nagyot tévednek. Az igazán TOP pasikat, akik valóban komoly kapcsolatot akarnak, elkapkodják jó időben már, én voltam társkeresőn, rapidrandin, buliban, bálon, esküvőn, utazáson, közösségekben, de egyszerűen nincsen épkézláb férfi aki külsőre/belsőre is rendben lenne.

31N

nov. 19. 12:44
 15/30 anonim ***** válasza:
68%

13-as: igen, bocs mert 99%-ban valójában...

Ahogy az életed kimenetele is kb. ennyire múlik a genetikán.

A külsőd, az intelligenciád, a szorgalmad, az életfelfogásod, a betegségre való hajlamok mind mind öröklöttek.

nov. 19. 13:54
 16/30 anonim ***** válasza:

A 10. válaszadó véleményét tudom erősíteni.

Egyébként egy bizonyos kor felett mindenki számára nehezebb a pártalálás.

nov. 19. 14:06
 17/30 anonim ***** válasza:
66%
A nők számára minden életkorban beszűkül a lehetőség, amilyen gyatra felhozatal van a pasikból.A többsége még szexre sem jó.
nov. 19. 14:08
 18/30 anonim ***** válasza:
29%

Ugyanmár, ne legyenek illúzióid!

Mindenkinek beszűkül a piac, aki szingli marad 30 felett.

Aki jó party, az férjhez megy/megnősül addigra (többnyire).

Különben is, ha fiatalon sem kapkodtak utánad a nők, később mégúgy sem fognak.

nov. 19. 14:34
 19/30 anonim ***** válasza:
Szerintem normális párt mindig is nehéz volt találni akivel van kémia is. Én férfiként az általam keresett korosztályban (30-45, szintén gyerekesek) rengeteg csinos, értelmes és szép nőt látok. Aztán majd valamikor csak találkozunk azzal akivel egymást keressük :) 40f
nov. 19. 17:04
 20/30 anonim ***** válasza:
86%

"Aki jó party, az férjhez megy/megnősül addigra (többnyire)."

De ez azért faaszság, mert egyrészt nem mindenkinek ugyanaz a jó parti, másrészt nem a jó/kedves/mentálisan egészséges embereknek van kapcsolata.

Ezt felejtsétek el, hogy a "jók" elkelnek hamar. Rengeteg kapcsolat van, ahol egyik vagy mindkét fél egy selejt. Azért vannak együtt, mert fosnak egyedül lenni, és társas magányban élnek, vagy totál toxikus emberek, akik ölik egymást egész nap.

Komolyan azt mondjátok, hogy minden pár, akit ismertek a valóságban, boldog kapcsolatban él, kommunikatívak és őszinték? Ne már. Vagy akkor baromira egyedül vagyok azzal, hogy nem értem, ez a barátom miért van azzal a hisztis nővel, a másik barátnőm miért van lenéző pasival, a két egymást folyamat piszkáló ember miért van együtt...

nov. 19. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!