Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire jellemző ez a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző ez a férfiak többségére? (tisztelet a kivételnek)

Figyelt kérdés

Csak azért hogy barátnőjük legyen lejjebb adják az igényüket és nem olyan vonzó nővel összejönnek pl. ducival.

És közben csinos vékony nőre vágynak... erre csorgatják a nyálukat és örülnének ilyen barátnőnek

ma 07:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha szilikon melleid meg implantátum segged van az összes büszkén fog mutogatni, az összesnek ez kell hidd el
ma 10:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem bőven jellemző ez, hiszen a legtöbben felfogják, hogy nem lesz olyan nőjük, kocsijuk, házuk, munkájuk amire valójában vágynának.

De ettől még lehet boldog az illető, elvégre az élet minden területe a kompromisszumokról szól.

Én is mindig kövér nőknek jöttem be, nekem viszont nem az esetem az ilyen típusú nő. Sok haverom, ismerősöm van akik kifejezetten szeretik a nagy segg, nagy mell, húsos nőket, de nekem soha nem jött ez be. Pedig voltak olyanok akik amúgy arcra nagyon szépek, de valahogy nem akartam hülyíteni egyiket sem, szóval nem is lett egyetlen esetből se semmi.

ma 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!