Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző ez a férfiak többségére? (tisztelet a kivételnek)
Csak azért hogy barátnőjük legyen lejjebb adják az igényüket és nem olyan vonzó nővel összejönnek pl. ducival.
És közben csinos vékony nőre vágynak... erre csorgatják a nyálukat és örülnének ilyen barátnőnek
Nem.
Nem egy nő vagyok h csak szétteszem a lábam.
Az emberek 90 százaléka kénytelen lejjebb adni az igényekből ha nem akar egyedül megrohadni,nemtől függetlenül.
Lehet nekem ilyen az ideálom,de mikor lesz nekem ilyen baránőm? Soha a büdös életembe.
Kérdező, nekem perpill nincs barátnőm, és ma álmodtam egy olyat, hogy egy kis alacsony, duci, szőke lányt ölelgetek, mert szeretem.
(az más kérdés, hogy épp egy csatornában voltunk, és kísértetek vettek körül...)
Na ennyit az álmokról.
Ne gondold, hogy minden pasasnak a plázamacák jönnek be, akik a nap 24 órájában a tükör előtt bámulják magukat.
Nekem legalábbis nagyon nem.
Én inkább voltam egyedül évekig. Lett volna egy 18 éves fiatal csajszi, aki nagyon akart volna. Hiába volt tök aranyos meg minden, ha nem jött be mert duci volt.
Viszont most a barátnőm brutál jó nő, eszméletlen jó teste van, szép arca, pont az estem. Szőke, kék szemek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!