Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire jellemző ez a férfiakra?
Figyelt kérdés
Több nőtől hallom ezt hogy nem nagyon hallgatják meg a nőket ismerkedéskor hanem mondja csak az ő dolgait, tehát a nő mondja problémáját és erre sokszor a férfiak nem is reagálnak csak az ő dolgait mondjákaug. 29. 14:18
1/11 anonim válasza:
Igen, de tegyük hozzá, az is eléggé jellemző, hogy a nő lényegében szónokol.
2/11 anonim válasza:
Inkább fordítva. A nő nyafog és a férfi bármit reagál az rossz, szóval inkább hallgat nehogy ő legyen a rossz, de mégis az.
3/11 anonim válasza:
(meg annyira nem férfi-női dolog, fordítottja sem ritka - az emberek egy részének nem szokása a másikra figyelni, az emberek egy másik részének meg nem szokása észrevennie magát)
4/11 anonim válasza:
Nem, egy csomó nő is ilyen + sokszor semmit sem mondanának egymásnak, ha a faszi nem próbálkozna. Nekem konkrétan elvárta egyszer egy csaj, hogy rakjam át a programomat, ami a randi után lett volna, különben is hogy tudok ilyen szarul kommunikálni, hogy nem mondtam neki????? De ő leszögezte korábban, hogy ő márpedig nem fogja átszervezni a napját! Ez volt az első randink...
De biztos, csak a férfiak ilyenek.🤣 És abszolút semmi gond nem volt azzal, amit fentebb leírtam.🤡
5/11 anonim válasza:
A legtöbb emberre ez jellemző, nőket is beleértve.
6/11 anonim válasza:
Soha nem beszélek a problémáimról mindig meghallgatom a másikat. Bumm.
Szóval ez se több, mitn egy általánsoítás.
7/11 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy "a férfiak", kérdező. Ez egy általános emberi jellemhiba, amely nemre való tekintet nélkül sok mindenkinél elófordul.
8/11 anonim válasza:
A legtöbb emberre jellemző sajnos, függetlenül a nemtől.
9/11 anonim válasza:
Neten nagyon. Élőben ritkán vettem észre.
10/11 anonim válasza:
Valószínűleg igen, sokan ilyenek vagyunk.
Mondjuk nekem volt csajom, ahol ez fordított volt. Le se szarta amit mondok, mindig csak saját magáról beszélt.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!