Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző manapság a nők egy részére, hogy az érzelmi részt és a szexualitást külön pasikkal éli meg?
Figyelt kérdés
Két nő ismerősöm is van akinek van pasija, aki a pasija és szexszel vele és van egy barátja akiről lelki dolgokat éli meg ez a barát lennék én, mert tudom azt és utalt is rá, hogy velem sokkal jobban lehet beszélgetni, sokkal jobb a humorom sokkal többet nevet velem mint a pasijávaljúl. 8. 20:07
1/19 A kérdező kommentje:
# akivel
júl. 8. 20:08
2/19 anonim válasza:
Akkor miért nem veled szexel? Ez így úgysem fog működni.
3/19 Kedves Vezető válasza:
Eléggé..
Sokat voltam szerető szerep(ek)ben..
Tavaly lett vége egy 10 évig tartó ilyen kapcsolatoknak..
4/19 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem veled szexel?
Mert nem vagyok neki vonzó szexuálisan
júl. 8. 20:17
5/19 Kedves Vezető válasza:
4, van olyan is, Én velem szexeltek is, meg intellektuálisabb voltam mint a férjei, viszont nem volt annyi(!) pénzem.
Meg volt ahol család is volt, de a nő belémszeretett, megélte
Olyan is van hogy csak beszélgetni kellesz neki.
6/19 anonim válasza:
Szerintem hülye vagy, hogy beéred ennyivel.
7/19 anonim válasza:
#4 Az úgyis kialakul. Melyik a fontosabb, a szex vagy a jó társaság? Mert az egyiket el fogod veszíteni, és választani kell. Tapasztalat.
8/19 Kedves Vezető válasza:
Megy mind a kettő is, de mindkettőt el lehet bukni, úgy hogy végül "sosem volt köztünk semmi".
Mondná a Nő..
9/19 anonim válasza:
Ez a barát lehetne egy barátnő is. A barátnőkkel más szokott lenni a beszélgetés, mint a párunkkal. A férfiaknak is vannak barátaik, akikkel nem úgy beszélgetnek, mint a párjukkal. Nincs ebben semmi különös. Túl gondolod.
10/19 anonim válasza:
Tehát akkor te sima ember vagy, nem a pasija. Mint egy barátnő. Ez az első barátságod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!