Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban milyen gyakran jellemző?
Figyelt kérdés
Nemtől függetlenül, milyen gyakran fordul elő veled az, hogy a párod aznap nagyon akarja a szexet, de neked éppen aznap nincs nagy kedved hozzá, de végül, hogy ne legyél a jó hangulat elrontója címszóval odateszed magad?
Nemet és kort is írjatok!
jan. 20. 21:43
1/7 anonim válasza:
33éves Nő vagyok.
Jelenlegi párkapcsolatom 3éve tart. Szerencsére még sosem "kellett" muszájból odatennem magam. Sőtt szerintem én többször is akarnám mint ő.
Bár kemény fizikai munkát végez így sokszor ő a kimerültebb.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, valójában nálunk férfiként néha nehezebben kezdeményezek, de aztán minden kiválóan megy és jól is esik, csak néha "noszogatni" kell egy fárasztó nap után.
jan. 20. 22:01
3/7 drphiliprusso válasza:
Elofordul mindenkivel. Emberek vagyunk, maskepp mukodunk.
Ha van elojatek igyis-ugyis beindul az ember es akkor mar nem beszelunk arrol, hogy kedvtelenseg van. Ezzel ellentetben semmit sem kell magadra eroszakolni amit nem szeretnel. Lehet ezt udvariasan is a parod tudtara adni.
18/L
4/7 anonim válasza:
Nálunk folyamatosan fáradt. Így ha néha megkér, akármennyire is már szinte gyűlölöm amiért ilyen kuka fa*z, megyek és csinálom. Ritka. Nagyon ritka alkalmak vannak erre. Pfúj! Ő a pasi és egy töketlen
5/7 A kérdező kommentje:
Csinos a párom és élvezem is az együttlétet, csak olyan érzésem van mintha, többször igényelné mint én és ez néha zavaró, de különben nagyon jól megvagyunk egymás mellett.
jan. 20. 22:21
6/7 anonim válasza:
Hát ez a nagyon jól elvagytok egymás mellett. Ne is haragudj! Most is mellett nyomkodod a telefonon a gyakorit? Gartulalok hozzá! Inkább csinálnál mást!
7/7 anonim válasza:
Nem voltam biztos abban, hogy jól olvasom e. Azt a mindenit. A csajt hagyd szabadon, hogy mehessen dugattyúzni ha màr nem nyúlsz hozzá csak el vagy mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!