Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző, hogy egyéjszakásnak induló szex után mégis komoly párkapcsolat alakul ki?
Figyelt kérdés
Hallottam itt-ott, hogy egyesek az első találkozás során már az ágyban kötöttek ki, s először mind a ketten egyszerinek gondolták. Végül több lett belőle.#szeretkezés #szex #szexualitás #szerelem #párkapcsolat #társkeresés #randevú #heteroszexualitás #szexkapcsolat
2020. jan. 14. 21:23
1/13 anonim válasza:
Aha több szex...a ferfiak nagyon sekélyesek ha szexről van szó!
2/13 anonim válasza:
Egy főiskolai csoporttársam miután szakított egy barátnőjével, elment inni. Totál részegen elkapott egy szintén frissen szakított részeg csajt, aki terhes lett. Amikor megtudta a babát, szólt a srácnak, megbeszélték, hogy megpróbálják. Ha jól számolom, 13 éve házasok (lehet, h 14), született még 2 gyerekük, boldogok. 😊
3/13 anonim válasza:
Jelen. Szégyen, nem szégyen életemben egyszer volt egy egyéjszakásnak induló kalandom egy görbe estén. ( van egy 6 éves kislányom és kb évente kétszer van szabad estém)
Köszönő viszonyban voltunk előtte is de sosem beszéltünk. Egy beülős szórakozóhelyen talalkoztunk aznap este es nála kötöttünk ki. Másnap reggel nagyon nem voltam büszke magamra,gyorsan hazamentem. Délután irt hogy szeretne még velem találkozni. 8 hónapja vagyunk együtt, a 3. alkalommal a kislányommal is találkozott. Azóta elválaszthatatlanok 😊
4/13 anonim válasza:
Van ilyen persze de ne ezt vedd alapnak, nem ez a jellemző.
5/13 anonim válasza:
van ilyen, de azért nem ez az átlag
6/13 anonim válasza:
Az enyèm.is így indult 3 ève, itt szuszog az 5 hónaposom mellettem..
7/13 anonim válasza:
Jelen! Lassan 4 éve találkoztunk, 2 éve együtt élünk, és a továbbiakat is együtt tervezzük. Teljes mértékben kalandnak indult, mindketten el szoktunk rajta csodálkozni, hogy idáig eljutottunk. :D
8/13 Rockarc válasza:
Nekem is igy indult. 20 ev utan elvaltunk, nyilvan nem emiatt.
43F
10/13 anonim válasza:
Tudok ilyenről én is. A saját tapasztalatom viszont nem ez, akikkel rögtön szexeltem, el nem tudtam volna képzelni többet, sőt, a többséget látni se akartam többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!