Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen kinézetű lányok felszedéséhez havi nettó 700e fizetés már elég?
nov. 17. 18:40
21/39 anonim válasza:
De jó hogy a keresetedért akarod hogy értékeljenek...
23/39 anonim válasza:
Szerintem nem. Vannak férfiak, akiknek elég lenne, de esetedben kevés. Kell fájdalomdíj is az ostobaság eltűréséhez.
24/39 anonim válasza:
Passz.
De én inkább Gigolo lennék, tartsanak engem el a nők, fizessenek nekem.
25/39 anonim válasza:
Ha van saját lakásod, akkor havi 5 kilóból egész normálisan el lehet lavírozni.
A lány aranyos, intelligensen beszél, intelligens arccal, nem a pénzedért fog beléd szeretni az ilyen csaj.
27/39 anonim válasza:
Netto 700 ezer, ma már semmi.... 5 évvel ezelőtt, jó pénznek szamitott. Most semmit sem ér... egy atlag életre elég.
28/39 anonim válasza:
Lehet elég 600 is, ha bejössz neki. Ha nem, akkor lehet 3 milla kell, hogy eltartsd.
29/39 anonim válasza:
Átlagos a csaj. Tehát nem elég a 700k fizu. Lejjebb kell adnod az igényeidet.
30/39 anonim válasza:
Elég rossza az ízlésed. Meghallgatta a videóit, tenyérbemászó kiscsaj. Én lecsapnám, vagy 2 perc után ignorálnám, ha a környezetemben lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!