Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen kinézetű lányok felszedéséhez havi nettó 700e fizetés már elég?
nov. 17. 18:40
11/39 anonim válasza:
Próbáld meg, miért ne sikerülne. Ha meg elfogy a pénz lehet addigra beléd szeret. Te meg megkéred, hogy :"Nyuszika, most egy ideig te tartasz el".
12/39 anonim válasza:
Hát, semmi extra ez a lány szerintem. Nem csúnya, de tőle még én is fullosabb vagyok. Szerintem őt rohadtul nem érdekli a pénzed, szóval mással kell virítanod.
13/39 anonim válasza:
Nekik nem kell a pénzed.
Maguk megkeresik ezt a pénzt.
14/39 acelsziv válasza:
A te minimálbéreddel és gyagyás agyaddal úgysincs esélyed. Akkor meg nem mindegy?
15/39 anonim válasza:
Jézusom, hogy gyülekeznek a kérdés alatt a férfigyülölő femcelek. Igen vannak olyan nők akik a pénzre hajtanak. Mégis mi olyan gáz azon ha valaki megkérdezi, hogy bizonyos külseje csajokhoz mennyi pénz kéne feltéve ha aranyásók?
16/39 anonim válasza:
#11 Álmaidban.Ilyenkor kell sarkon fordulni, és lelépni a francba.😊
17/39 anonim válasza:
elég átlagnak tűnik a csaj, csak sminkelt.... ne gondold túl a pénzdolgot, sztem. Minél több, annál jobb.
Vagy azt várod, hogy egyösszeghatár fölött rádmásszon? :)
18/39 anonim válasza:
#15 baj nincs, csak full értelmetlen kérdés, ez nem így működik.
20/39 anonim válasza:
Kevesebb is elég abban az esetben, ha nem ilyen baromságokon gondolkodsz, hogy vajon ennek (akivel épp ismerkedni akarsz) a csajnak mennyi pénz kellhet? Én az ilyen komplexusos hülyéket egyből kiszűröm és kiábrándulok. Megjegyzem a komplexusos hülye nem egyenlő azzal, ha valakinek esetleg átfut a fején amíg nem ismeritek egymást, hogy vajon elég vagy-e hozzá bármilyen téren, ez természetes is lehet valamilyen szintig, ha nagyon bejön a másik. Csak lehetőleg ne legyen téma az első 1-2 randin így konkrétan a problémád, hanem viselkedj lazán, ismerkedjetek, nyilván maga a munkakör úgyis szóba kerül, abból meg kb mindenki be tud lőni egy bérsávot. De nem kell szabadkozni sem, sem flexelni, hogy neked ez meg azod is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!