Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme az inceleknek 0-24 szó szerint azon hisztizni itt, hogy milyenek a nők?
Mit várnak,mi valtozik?
Mire jó ez az egész?
Miért jó 80tökugyanolyan kérdést feltenni amire tök ugyanazok lesznek a válaszok?
Mert élvezik, hogy a sok lecsúszott, feministává szomorodott nő beléjük törlik a lábukat.
Virtuális szadomazo.
4# azért kérlek szépen mert szeretném ugy olvasni ezt a kategóriát hogy ezek szurjak ki a szemem minden 3.kerdésben:
Brühühű a nőknek csak a magas pasik a jók 😭
Brühühű a nőknek 60 kilos ferfi kell😭
A nők csak a penzre mennek😭😭😭
Csúnya nők olyan felszinesek😭😭😭
Nem kellek a vékony nőknek mert én dagadt vagyok 😭😭😭
ZAVAR! érted?
És az is hogy zéró moderátori tevékenység van ezeknél pedig tilos lenne élből ugyanazt kiirni, valótlant állitani és uszitani is
Az én kérdésem azért toroltek mert egy ártatlan kontextusban a c-okrol tettem fel kerdest
Azzal semmi gond nincs hogy itt már többször elhangzott a nők megeroszakolasa meg újraelosztása is
Ezt az oldalt már csak ők pörgetik. Ha törlik a kérdéseik meg a válaszaik, nem marad itt semmi.
6: Egyetértek.
Szerintem a figyelemért csinálják, ill. sok incelnek az egyéb szociális kapcsolatai sem lehetnek túl jók, itt viszont sokan reagálnak, meghallgatják őket. Az már a kisebb gondjuk, hogy nemigen találnak megértésre (max. a sorstársakban), de lehet akkor még jobban szidni a csúnya, gonosz nőket. Mondhat bárki bármit, nagyon elvétve van férfiakat szidó, alázó kérdés, és természetesen az se kell. Én azt szeretném, ha az oldal visszatalálna oda, ahol xy konkrét párkapcsolati problémájáról kérdez, de békén hagyja mindkét nemet, vagy úgy kér vki tippet mondjuk az ismerkedéshez, hogy nincs benne a nők mocskolása.
Én nem szoktam, pedig nekem sincs társam. Egyszer nem nyígtam még itt.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!