Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi értelme az inceleknek 0-24...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme az inceleknek 0-24 szó szerint azon hisztizni itt, hogy milyenek a nők?

Figyelt kérdés

Mit várnak,mi valtozik?

Mire jó ez az egész?

Miért jó 80tökugyanolyan kérdést feltenni amire tök ugyanazok lesznek a válaszok?

ma 18:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
29%
Mi értelme a kérdésednek? Vagy a gyk.-n feltett Móricka szintű kérdésnek?
ma 18:12
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
Se család, se párkapcsolat, se barátok, se karrier, se tanulmányok, se hobbik, se utazások, se egyéb ambíciók. Mi mást csinálnának? Valahogy el kell tölteniük az idejüket és levezetniük az alaptalan és ostoba gyűlöletüket és irigységüket.
ma 18:13
 3/13 anonim ***** válasza:
73%
Mivel senki sem hallgatja meg a nyavalygásukat, itt keseregnek. Képtelenek elfogadni, hogy nem a magasságuk, farokméretük, vagy anyagi helyzetük miatt nem kellenek a nőknek.
ma 18:15
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Én meg azt nem értem, hogy miért írnak a kérdésük alá válaszokat és még írnak is ki kérdéseket róluk mint pl. te.
ma 18:20
 5/13 anonim ***** válasza:
37%

Mert élvezik, hogy a sok lecsúszott, feministává szomorodott nő beléjük törlik a lábukat.

Virtuális szadomazo.

ma 18:23
 6/13 A kérdező kommentje:

4# azért kérlek szépen mert szeretném ugy olvasni ezt a kategóriát hogy ezek szurjak ki a szemem minden 3.kerdésben:

Brühühű a nőknek csak a magas pasik a jók 😭

Brühühű a nőknek 60 kilos ferfi kell😭

A nők csak a penzre mennek😭😭😭

Csúnya nők olyan felszinesek😭😭😭

Nem kellek a vékony nőknek mert én dagadt vagyok 😭😭😭

ZAVAR! érted?

És az is hogy zéró moderátori tevékenység van ezeknél pedig tilos lenne élből ugyanazt kiirni, valótlant állitani és uszitani is

Az én kérdésem azért toroltek mert egy ártatlan kontextusban a c-okrol tettem fel kerdest

Azzal semmi gond nincs hogy itt már többször elhangzott a nők megeroszakolasa meg újraelosztása is

ma 18:35
 7/13 anonim ***** válasza:
64%

Ezt az oldalt már csak ők pörgetik. Ha törlik a kérdéseik meg a válaszaik, nem marad itt semmi.

ma 18:42
 8/13 anonim ***** válasza:
70%

6: Egyetértek.

Szerintem a figyelemért csinálják, ill. sok incelnek az egyéb szociális kapcsolatai sem lehetnek túl jók, itt viszont sokan reagálnak, meghallgatják őket. Az már a kisebb gondjuk, hogy nemigen találnak megértésre (max. a sorstársakban), de lehet akkor még jobban szidni a csúnya, gonosz nőket. Mondhat bárki bármit, nagyon elvétve van férfiakat szidó, alázó kérdés, és természetesen az se kell. Én azt szeretném, ha az oldal visszatalálna oda, ahol xy konkrét párkapcsolati problémájáról kérdez, de békén hagyja mindkét nemet, vagy úgy kér vki tippet mondjuk az ismerkedéshez, hogy nincs benne a nők mocskolása.

ma 18:58
 9/13 anonim ***** válasza:
20%
Ez azért erős kettős mérce. Ha nők írnak ki bármilyen kérdést férfiakról, jót vagy rosszat, az rendben van. Ha pedig férfiak írnak ki bármilyen kérdést nőkről, jót vagy rosszat, akkor azok a férfiak máris incelek lesznek? Tisztában vagy te azzal, mi a valódi incel kérdés? Amikor mindenféle pillek vannak, nők újraelosztása, és hasonló témák. Vagy siralmak hogy a kérdezővel miért nem jön össze senki, neki miért nem jár nő stb. De ha nőkről kérdez itt valaki, főleg ha rájuk nagyon is jellemző dolgot, akkor attól hogy neked kényelmetlen Mucuka, még nem lesz automatikusan incel se a kérdező, se a válaszolók. Meg azt se feledjük, hogy rengeteg férfigyalázó femcel válasz van sok kérdés alatt. Tele gyűlölettel, általánosítással, és a férfiakat leszólással. Csak a mai napon több ilyet is láttam. De szerinted az természetesen rendben van, az nem femcel válasz, meg nem férfigyűlölő válasz. Hisztizni meg inkább ti szoktatok, én láttam pár ilyen kérdést, teljesen nyugodt volt az ottani férfiak hangvétele. Ami a nőkről már sokkal kevésbé volt elmondható.
ma 19:09
 10/13 anonim ***** válasza:
77%

Én nem szoktam, pedig nekem sincs társam. Egyszer nem nyígtam még itt.

F

ma 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!