Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme minél több lánnyal beszélgetni, randizni?
Egy csajozási tanácsató azt írta, hogy ez kell, hogy az ember jól tudjon csajozni.
Egy ismerősöm meg azt mondta, hogy semmi értelme, mert ha megtalálom a számomra igazit, akkor úgyis minden jól fog menni, hisz neki is én leszek az ideális.
A baj, ha sok emberrel beszélsz, nem igazán tudod tartani a minőségi beszélgetést. Elfelejted ki mit mond így hülyeséget kérdezel, összekevered őket és ez gyorsan kibukik, ami sértő. Na meg így elég nehéz elmélyíteni egy ismerkedést.
Legalább is nőként én így érzem, nekem se megy ez a több emberrel ismerkedés, egyszerre egyel szoktam.
Én nem úgy értettem, hogy egyszerre több embernek udvarolok, vagy, hogy minden nap mással randizok.
Úgy értem, hogy annak van értelme, hogy mindig amikor van lehetőségem akkor megpróbálok egymás után több lánnyal is beszélgetni, vagy mondjuk hetente egyszer találkozok egy új lánnyal, ameddig meg nem találom azt akibe szerelmes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!