Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Számos normális barátom az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számos normális barátom az örök szingli?

Figyelt kérdés

Szóval van egy pár barátom, akik jól néznek , extrovertáltak, nem pcsák, normálisak és értelmesek. (Lányok fiúk is vegyesen). Elgondolkodtatott miért.

Nem is egy olyan barátnőm van aki vagy még soha nem volt sráccal/ vagy épp társkeresési gondokkal kűzd. Pedig nagyon jó, izleses öltözködés, mosolygás, minden párosul. Csomó társadalmi, akadémiai tevékenységet végeznek.

Mi ennek az oka? Annyi helyen járnak és mindig panaszkodnak hogy senkivel se ismerkednek meg, nem alakul hosszútávú dolog pedig esélyt mindig adnak.

Nagytöbbség 24 -25 évesen is egyedül van és làtom azokat akiknek meg állandóan van valakijük. Járnak bulizni, sokrétű helyeken fordulnak meg.

Szerencse vagy ehhez sajnos nincs szerencséjük?

nov. 10. 21:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
34F vagyok és még sosem volt párkapcsolatom. Valahogy nem érdekel a story. Persze tisztában vagyok vele, hogy életciklus marad ki az életemből és normálatlan (úgy értve már gyermekes családapának kéne lennem a biológiai órát nézve). De annyira nem aggaszt, hogy eret vágjak magamon.
nov. 11. 16:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi lehet az oka.

Magas elvárásokat támasztanak vagy bizalmatlanok amiatt, mert sok rossz példát láttak a környezetükben?

tegnapelőtt 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!