Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek az normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális, hogy 22 évesen sosem volt még barátom, mert szigorúak a szüleim?

Figyelt kérdés
2020. febr. 19. 16:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
79%
Nem normális, de az sem aki hagyja ezt.
2020. febr. 19. 16:43
 2/24 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem senkit nem érdekel, majd lesz amikor találsz. A szüleidnek pedig semmi köze hozzá, felnőtt nő vagy.
2020. febr. 19. 16:44
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha találkoztál volna egy olyan fiúval akkor már lenne, mert nem tudnának befolyásolni a szülők ha nem hagyod. Nem gáz amúgy, az lenne gáz ha egyik kapcsolatból ugrálnál a másikba.
2020. febr. 19. 16:45
 4/24 anonim ***** válasza:
44%
Ismerkedj,legyenek egyejszakas kalandjaid,szexelni tudsz a fiunal vagy parkban. A szuleidnek koszonhetoen ilyen leszel. En nem tudlak erte hibaztatni vagy lenezni. Te igy oldod meg a szitut. Reszvetem.
2020. febr. 19. 16:51
 5/24 A kérdező kommentje:
Hát úgy kezelnek, mkint egy dedóst, csak az iskola, amit rám kényszerítettek, most nem fejeztem be, azért megy a bál. Képesek megverni is, vagy fenyegetni. Sehova nem mehetek, ha igen, anyámék kollegái úgyis beköpnek. Röviden ennyi, feels like 11. Orvoshoz sem mehetek, sehova, nem dönthetek semmiben. Ha beteg vagyok is, gyógyszerekkel, hulla betegen kibírom valahogy. Bármeddig elmennek.
2020. febr. 19. 16:53
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát utsó te sem vagy normális, parkban szexelni az törvénybe ütközik, tudtad?
2020. febr. 19. 16:54
 7/24 anonim ***** válasza:
90%
Valami szekta tagjai a szüleid?
2020. febr. 19. 16:56
 8/24 A kérdező kommentje:

Ez az iskola is az ő művük.

Amúgy mindenkit eddig elküldtem, mert űgysem tudtam volna velük találkozni.

Nem szektások, ilyenek. Te mit akarsz? Mi a jó ked, tzdsz magad is dönteni? Ugyanmár.

De egyszer nem mondtam el pontosan, hova megyek, beköptek egyből.

2020. febr. 19. 17:00
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Találj valakit akinek van lakása és költözz el.
2020. febr. 19. 17:01
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hazudj nekik, és játszd ki a kémkedőket valahogy, utána meg költözz el minél hamarabb.
2020. febr. 19. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!